Roxana Wring (USB) dezvăluie dictatura lui Trompy din PMB

pandeleaÎntr-o postare acidă pe Facebook, Roxana Wring, consilier local din partea Uniunii Salvați Bucureștiul, povestește cum au loc ședințele de Consiliu Local în PMB.

Doamna Firea a început ședința, așa cum ne-a obișnuit deja, cu un discurs politic în care a enumerat binefacerile mandatului PSD care, deși nu a mișcat un fir de praf în două luni, pretinde că a făcut o capitală ca-n povești.
Chiar dacă bucureștenii nu văd și nu simt nimic PSD ar fi construit biserici, spitale, ar fi pus umărul la succesul olimpicilor români, ar fi dat caldură, ar fi dat, ar fi dat. Nu sunt sigură dacă include în acest pomelnicși binefacerile din mandatul PSD al domnului Oprescu, dar îl recită fara să clipească cu ochii atintiți în camerele de luat vederi din fundul sălii.

read more

Reacţia fermă a premierului Cioloş după scandalul iscat de jurnaliştii de la Sky News

descărcare (1)Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, la Sibiu, că atitudinea Sky News în ce priveşte reportajul despre presupusul trafic ilegal cu arme de foc din România i se pare “inadmisibilă” şi a transmis ambasadorului României la Londra că vrea “o poziţie”.

read more

Inevitabilul s-a produs: România confundată cu ”Rromania”, țara ”comunității rrome”

rromaniaInevitabilul s-a produs. Pe plan internațional, România a fost scrisă cu doi de ”rr”, adică ”Rromania” pe site-urile oficiale ale Olimpiadei de la Rio din Brazilia. Era o chestiune de timp ca țara noastră să fie intenționat confundată ca țara ”comunității rroma”, încă de la începutul anilor 90, când s-a hotărât din afară, de către fundații internaționale, cu implicarea guvernului Mugur Isărescu și a lui Petre Roman. De ce credeți că s-a insistat pentru ca țiganii din România să nu se mai numească oficial cu denumirea istorică, de țigan, ci cu cea de rroma? Tocmai pentru a se crea confuzia dintre România, ca țară locuită de ”comunitatea rroma”? Pentru această confuzie impusă intenționat la sfârșitul anilor 90 nu a plătit penal încă nimeni. Dacă, ca și jurnalist, scrii țigan în loc de ”rromani” ești imediat asaltat de chitanțierul CNCD, care are grijă să amendeze patrioții români, cercetarea și bunul simț, că faci discriminare. Așa că, nu cred în gafa Federației Internaționale de Scrimă, care a scris pe site-ul oficial ”Rromania” în loc de România, că a câștigat medalia de aur împotriva echipei olimpice a Chinei, ci a fost o acțiune intenționată de obișnuire opiniei publice, că România este țara locuită de ”comunitatea rroma”, pentru a se desăvârși ce s-a început în anii 90, când s-a impus în conștiința europeană și a lumii confuzia intenționată dintre român și ”rroma”.

read more

Procurorii iau în calcul să extindă acuzațiile şi pentru jurnaliștii britanici de la Sky News: Comunicarea de informații false…

reportaj_sky_news_63838400-1Procurorii iau în calcul o nouă acuzație în acest dosar, respectiv infracțiuni contra securității naționale prin comunicarea de informații false, prevăzută la art. 404 din Codul penal.

Art. 404 Codul Penal: Comunicarea de informații false

read more

EXTRATEREŞTRII au transmis în DIRECT la TV, un MESAJ care a UIMIT toată PLANETA!!!VIDEO

1-2-620x264Subiectul „despre extratereştrii” nu se va epuiza niciodată. Lumea este avidă sa fie informată despre orice este legat de acest subiect controversat. O întâmplare petrecută acum mulţi ani de zile, a stârnit multe discuţii legate de veridicitatea unei transmisii LIVE, în care extratereştrii întrerup o emisiune a unei televiziuni din Anglia, pe 26 data de noiembrie 1977, in reteaua Southern ITV (care cuprinde Londra de Sud si Sud-Est).

read more

Felicitări Putin! Bravo Rusia – Declarația țarului care a încântat întreaga EUROPĂ

Putin-358895Pozitia cea mai ferma in actuala criza europeana vis-à-vis de migratie, in mod surprinzator a venit din partea… Rusiei ! „În Rusia, minorităţile trebuie să trăiască la fel ca ruşii. Orice minoritate, de oriunde ar veni ea, dacă vrea să stea în Rusia, trebuie să muncească şi să mănânce ca ruşii, trebuie să vorbească rusa şi să respecte legile ruseşti…….

read more

JO 2016. Echipa de spadă a României câștigă aurul olimpic

spadaEchipa feminină de spadă a României, formata din Ana Maria Popescu, Simona Pop, Simona Gherman și Loredana Dinu, a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Rio, cucerind medalia de aur, după un meci spectaculos în care a condus de la un capăt la celălalt.

read more

Schimbare de atitudine a Rusiei, după zeci de ani, în privința tezaurului românesc

135728Negocierile privind tezaurul României depozitat la Moscova durează de câteva decenii. După ce o parte din tezaur a fost returnată în 1935, 1956 și 2008, discuțiile dintre cele două părți s-au împotmolit. În 2003 s-a format o comisie mixtă, româno-rusă, de istorici, care să studieze problema tezaurului. Din păcate, Comisia s-a întâlnit sporadic, ultima oară întâlnindu-se în 2007. De-atunci și până acum totul a fost blocat. La finalul lunii martie, însă, Comisia s-a reunit la Sinaia pentru prima oară după aproape 10 ani. Mesajul părții ruse a fost, însă, neașteptat pentru partea română.  „Cea mai recentă întrunire a comisiei mixte privind tezaurul României a avut loc la centrul de pregătire al Băncii Naționale de la Sinaia în această iarnă, ocazie cu care delegația rusă, mult întinerită și întărită – a venit aici cu șefii principalelor arhive din Federația Rusă – a declarat că cercetătorii români vor avea acces – dar, adaug eu, conform legii – în arhivele ruse pentru a cerceta probleme legate de tezaur”, a spus Cristian Păunescu, consilierul lui Mugur Isărescu la BNR, pentru News.ro. Potrivit sursei citate, schimbarea de atitudine a părții ruse în cadrul comisiei i-a nedumerit pe negociatorii români, obișnuiți, la precedentele ședințe ale comisiei mixte, cu o atitudine opacă a rușilor și puțin dispusă la o evoluție a negocierilor. Rușii vor cerceta acum locul unde se află tezaurul, dar acest lucru nu este important, consideră consilierul BNR. “Pe noi nu ne mai interesează unde este depus sau dacă mai există aurul. Există un contract între două state. Statul actual rus este moștenitorul obligațiilor din Imperiul Tarist. Deci nu este problema unde este aurul, ci există problema în care aurul s-a prim it și s-a semnat pentru primirea sa”, a afirmat Cristian Păunescu.

Tezarul României a fost trimis la Moscova în 1917, în timpul Primului Război Mondial, în care România și Imperiul Țarist au fost țări aliate.

https://youtu.be/U3ooD-iY0qY https://youtu.be/R8A0l9I3GyE sursa si foto:  http://www.activenews.ro

Răzbunarea Norvegiei: Soții Bodnariu, puși sub acuzare pentru violențe împotriva minorilor

135721Soții Marius și Ruth Bodnariu au fost puși sub acuzare pentru violențe împotriva minorilor, informează News.ro citând un site norvegian. Municipalitatea Naustdal din Norvegia a decis că cei cinci copii ai lui Marius și Ruth Bodnariu se pot întoarce acasă, a anunțat în iunie un purtător de cuvânt al familiei, pastorul Cristian Ionescu, într-un comunicat publicat pe Facebook. Cazul a stârnit o controversă aprinsă privind acțiunile serviciilor norvegiene de protecție a copilului, Barnevernet. Mii de oameni au manifestat în întreaga lume în semn de solidaritate cu familia de români. Campania de protest a fost foarte bine susținută, în special în România, dar și de parohiile penticostale din întreaga lume. De altfel, mulți manifestanți consideră că cei doi părinți, penticostali, sunt victime ale discriminării pe motive religioase și naționale. sursa si foto:  http://www.activenews.ro/

Un IT-ist din Paris răspunde chemării lui Cioloș de a programa voluntar pentru Guvern

108a8f10ae68ae46f2d8ad01cfbaa467Prin lansarea platformei GovITHub, guvernul dorește să strângă laolaltă oameni din IT care au curajul să dea o mână de ajutor în administrația publică și care vor să aducă în administrația din România capacitatea de inovație din IT, a fost mesajul recent al premierului Dacian Cioloș.

read more

Page 1 of 1233

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

trafic site
Bulk Email Sender