ULTIMUL TEMPLU AL REGELUI DECEBAL A IESIT LA IVEALA! SE ASCUNDE UN MARE TEZAUR ACOLO

templu_opt_opt-692x360Arheologii continua sapaturile la una dintre cele mai importante descoperiri dacice din afara Muntilor Orastiei: cetatea din Covasna, unde s-ar afla si un templu antic. Legenda spune ca in interiorul cetatii ar fi o pivnita in care se gaseste un tezaur foarte mare.

O echipa coordonata de dr. Viorica Crisan, de la Muzeului National de Istorie a Transilvaniei din Cluj, va relua saptamana aceasta sapaturile arheologice la cetatea dacica din Valea Zanelor-Covasna, obiectivul campaniei fiind scoaterea la lumina a unui templu descoperit in urma cu aproape trei ani.

read more

DOCUMENTUL SECRET DE LA SANKT PETERSBURG SPULBERA PROPAGANDA SOVIETICA A MOLDOVENISMULUI!

harta_opt-692x360Sovieticii au muncit din greu, dupa raptul teritorial prin care ne-au luat Moldova de peste Prut (dar si alte tinuturi), sa ii rupa pe romanii moldoveni si din punct de vedere cultural de tara mama. Dupa ce in prima faza au eliminat elitele, in faza a doua au indoctrinat copiii cu teorii criminale si mincinoase.

Asfel, au prezentat Romania ca pe o tara imperialista care vrea sa le ia moldovenilor libertatea, limba si cultura. In acelasi timp le-au spus ca ei, moldovenii, NU sunt din același neam cu romanii, ca ei sunt pur si simplu moldoveni, ca au o limba moldoveneasca diferita de romana. Iar pentru ca si din punct de vedere istoric lucrurile sa fie convingatoare, falsificatorii istoriei i-au indoctrinat si cu faptul ca moldovenii sunt urmași ai dacilor liberi, pe cand romanii sunt o populatie romanizata care nu mai are legatura cu dacii.

read more

Ocolul Pământului în doar 11 zile. Recordul stabilit de un rus cu ajutorul balonului cu aer cald

ocol-620x264Aventurierul rus Fedor Konyukhov a aterizat în siguranță în Australia, după ce a reușit să facă ocolul Pământului într-un balon cu aer cald, în doar 11 zile, stabilind astfel un nou record mondial. Potrivit Euronews, Konyukhov a reușit să bată timpul stabilit încă din anul 2002 de regretatul Steve Fossett, care ajunsese la destinație în doar 13 zile.

În timpul călătoriei, aeronautul rus, în vârstă de 64 de ani, a zburat la o altitudine de 10.000 de metri, fiind nevoit să înfrunte temperaturi extreme, și de -56 de grade Celsius. Acest lucru a dus la purtarea unor măști speciale de oxigen și la folosirea echipamente de decongelare a apei potabile. Konyukhov a pornit în călătoria sa din orașul Northam, Australia de Vest, la data de 12 iulie.

read more

Arheologii români aruncă în aer Comisia Națională de Arheologie

ministerul-culturii-cna-620x264Vă amintiți că, în repetate rânduri, am vorbit despre faptul că de mulți ani, cel mai important șantier arheologic din România pentru perioada paleolitică – cel de la Poiana Cireșului – nu primește finanțare de la Ministerul Culturii, în timp ce șantiere mai puțin bine cotate, din multe puncte de vedere, primesc finanțări consistente. Într-un stat normal, acest lucru nu ar fi posibil, cu atât mai mult cu cât pe acest șantier au fost descoperite majoritatea obiectelor de artă și podoabă din România mai vechi de 10.000 de ani, inclusiv statueta sculptată în piatră, veche de 23.000, cea mai veche din această parte a Europei!

read more

Templu DACIC descoperit de arheologi în așa numitul „Ținut Secuiesc”, în Valea Zânelor

templu-valea-zanelor-620x264Una dintre cele mai mari concentrări de cetăți și așezări fortificate dacice se găsesc în așa-numitul „Ținut Secuiesc” reprezentat de județețe Covasna, Harghia și Mureș.

În mod surprinzător, cele mai multe cetăți dacice din această zonă au fost descoperite în secolul XIX de arheologi maghiari. Mai mult decât atât, ungurii au fost atât de preocupați de istoria geto-dacilor încât Sigismund Bathory, pe vremea lui Mihai Viteazul, se pretindea un „Principe al Daciei”, visul lui fiind unificarea Țărilor Românești sub numele Dacia pe care, desigur, urma să le conducă el. Chiar mai mult decât atât, în urmă cu sute de ani au apărut și cărți în care ungurii și sașii se pretindeau urmași ai dacilor, pentru a-și justifica pretențiile istorice asupra Transilvaniei.

read more

777

Scrisoarea unui vasluian către iubita lui. Si ce dacă?

777777
…………………………………..
Și ce dacă?

Problema este că dacă trăim între oameni neinstruiti, nici nouă nu ne place de ei, nici lor de noi, nici calificați nu sunt, ni se pare că avem o țară mizerabilă (deși nu e așa) și, în cele din urmă, chiar nu mai merită, indiferent cât de frumoasă e țara asta.

SI CEL MAI IMPORTANT ESTE FAPTUL CA REDUCEREA NIVELULUI DE INSTRUCTIE ȘI CULTURĂ S-A REALIZAT PROGRAMATIC, REDUCÂND DRASTIC BANII PENTRU EDUCAȚIE ȘI ELIMINAND SERVICIUL MILITAR .

read more

tradatorii

TRADATORII

tradatoriiVreme de 500 de ani, turcii au tot încercat să ne bage islamul pe gât cu de-a sila și cu toate eforturile pe care le-au făcut, cu toate bătăliile pe care le-au câștigat, prin toată forța pe care au avut-o fiind de-a lungul a multe secole cea mai mare putere a lumii și vecinii nostri, NU AU REUȘIT !

Acest popor a dat puțini mari conducători… îi poți număra pe degetele de la o mână în 2 milenii de istorie… Dar în ciuda faptului că marea majoritate a conducătorilor Țărilor Române au fost niște idioți, în ciuda faptului că Țările Române au fost vreme de 5 secole exact la mijloc între 3 mari imperii, în mod ciudat, vreme de 2 milenii nu am avut parte de conducători TRĂDĂTORI DE ȚARĂ care să ne vândă nici Rusiei, nici Imperiului Otoman, nici Imperiului Austro – Ungar.

read more

Susținătorii Brexit-ului s-au deșteptat, descoperă abia acum că «UE a fost dintotdeauna un proiect al CIA»!

cladirea parlamentului europeanSusținătorii Brexit-ului (ieșirea Marii Britanii din UE) ar fi trebuit să fie pregătiți pentru intervenția cutremurătoare a SUA. Uniunea Europeană a fost întotdeauna un proiect american. Washingtonul este cel care a condus integrarea europeană la sfârșitul anilor ’40 și a finanțat-o pe ascuns sub administrațiile Truman, Eisenhower, Kennedy, Johnson și Nixon. Chiar dacă iritată uneori, SUA s-a bazat pe UE încă de atunci, ca fiind ancora intereselor regionale americane, alături de NATO. Nu a existat niciodată o strategie de „divide și stăpânește” a Americii față de Uniunea Europeană.

read more

Actualizare Benjamin Fulford (18 iulie 2016) – Haos peste tot deoarece ordinea mondială curentă continuă să colapseze în timp ce Noua Eră începe

1d1ac-benjamin-fulford-1024x576Situația mondială devine din ce în ce mai haotică cu evenimente majore care au loc în Turcia, Franța, Japonia, Statele Unite ale Americii, China și oriunde în altă parte. Evenimentele sunt toate legate de prăbușirea continuă a structurii globale, care a fost pusă în aplicare de la sfârșitul celui de-al 2-lea război mondial. Analiștii guvernului chinez cred că întreaga arhitectură mondială actuală va suferi un colaps total al sistemelor până în anul 2018, după care o nouă structură îmbunătățită, o va înlocui. Din acest motiv, ei se așteaptă la accelerarea turbulențelor globale între acum și atunci.

read more

Este oficial: Gabriela Firea a interzis “Via Sport” pe bd. Kiseleff

141081_1Abia venită din concediul de odihnă, Gabriela Firea a luat o decizie dragă ei. A interzis desfăşurarea de evenimente sportive pe bd. Kiseleff, care se desfăşurau de peste şase ani, de vineri noaptea, ora 22:00, până duminica, ora 14:00. Ea invocă multiplele lucrări edilitare de pe marile bulevarde. Organizatorii evenimentului sportiv susţin că decizia a fost luată fără un preaviz, fiind doar “invitaţi” să aleagă o nouă locaţie, ceea ce nu mai răspunde sloganului din anii trecuți “Stop trafic! Start joc!”.

read more

Page 1 of 1226

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

trafic site
Bulk Email Sender