Decizie importantă a Uniunii Europene! Dispare roamingul în interiorul UE!

ueDe la jumătatea anului viitor nu vom mai avea tarife de roaming în interiorul UE, această decizie fiind garantată de Comisia Europeană. Executivul european revine astfel asupra unei propuneri care viza limitarea perioadei fără roaming la 90 de zile.

read more

Ambasada Rusiei la București, persifleaza valorile naționale românești

vladimir_putin-850x468Ambasada Rusiei la București a comandat recent un clip, în replică la cel realizat de Papaya Advertising, Cumințenia pământului – Ultimul tren, în cadrul unei campanii independente. Clip în care este vorba, inechivoc, de instaurarea comunismului. „Replica” rușilor răstoarnă și denaturează mesajele originalului, denaturând flagrand istoria nefastă  a ocupației sovietice în România, un moment de neconceput, în cazul unei misiuni diplomatice, pe teritoriul unui stat suveran.

read more

Detractorii românilor și ai culturii române sub lupa scriitorului Nicolae Breban

descarcareScriitorul Nicolae Breban i-a luat la bani marunti, intr-o conferinta de presa, pe mai multi oameni de cultura romani. El a spus despre Horia Roman Patapievici ca „a injurat ca o haimana ordinara istoria acestui popor”, iar despre regizorul Cristian Mungiu ca a produs filme despre mizeria din Romania.

read more

Efectele exploatarii gazelor de sist

sustine-rezistentaGAZELE DE ŞIST: DE CE TREBUIE SĂ NE INTERESEZE PE TOŢI

Peste 70% din teritoriul României a fost concesionat pentru exploatarea resurselor naturale. O parte însemnată este dedicată gazelor de șist, concesionări făcute în mare taină. La fel se doreste să se înceapă şi exploatarea lor! Primii români au aflat datorită protestelor din Bulgaria. Imediat, lumea a început să vorbească. Oamenii au început să se informeze. Să protesteze. Cu miile, în toată țara. Acum ţara vuieşte despre gazele de şist!

read more

GASLAND – DOCUMENTAR despre efectele exploatarii gazelor de sist

gaslandCompania Chevron va începe extracţia gazului de şist in Romania folosind o metoda ce polueaza panza de apa freatica. Bulgaria a oprit de curând inițiativa corporației din cauza protestelor legate de riscurile de mediu. De asemenea, Franta a interzis aceasta metoda de extragere a gazului. Statele americane New Jersey si New York au aplicat si ele interdicția pentru o perioadă de un an, pentru a se putea evalua mai întâi impactul acestei metode asupra mediului.

read more

Rosia Montana, un loc la marginea prapastiei – film documentar

rosiamontana-film-documentar-200x200Acest film se doreste a fi un portret al binecunoscutei localitatii miniere Rosia Montana sub a carei case, gradini, munti si paduri se gasesc cele mai mari zacaminte de aur din Europa. Dupa cum se stie, localitatea – si impreuna cu ea vestigii arheologice, monumente istorice, natura, cultura, comunitate – ar urma sa fie distruse daca firma de minerit RMGC (Rosia Montana Gold Corporation) si-ar realiza proiectul. In urma ar ramane niste cratere si un gigantic iaz de decantare — mai putin aurul si argintul care vor ajunge pe pietele internationale…

read more

Noi nu vacinăm!! (documentar socant)

nu-vaccinTot mai multe dovezi arata ca relatia beneficiu-risc la vacinuri nu este deloc in favoarea beneficiilor. V-ati injecta vreodata copilul cu una din subtantele urmatoarea?: aluminiu, formaldehida, thimerosal sau multe alte microorganisme modificate genetic si cultivate pe celule embrionare sau pe piure de tantari. Sigur nu vreti? Pentru ca ei vor!

read more

Carnivor sau Vegan? (Vezi discursul lui Gary Yourofsky)

vegan-vs-carnivor-200x200Carnivor sau Vegan?

Un discurs puternic al celebrului activist Gary Yourofsky despre veganism si carnivorism. Daca pana acum nu ai avut motive sa devi vegan, in acest film/interviu ti se vor prezenta mai multe motive.

Vei primi raspunsuri la intrebari precum:

read more

Exodul. O tragedie siriană (documentar despre refugiaţii din Siria)

otragedie-siriana-300x177Filmul documentar „Exodul. O tragedie siriană”, realizat de Marian Voicu(producător TVR) şi Andrei Coruţ este primul documentar de televiziune realizat de o echipă jurnalistică din România despre criza refugiaţilor sirieni din Liban.

Din 2011 pana in prezent peste 10 milioane de sirieni și-au pierdut casele si peste 3 milioane și-au părăsit țara devastată de război. Aproximativ jumătate dintre refugiați sunt copii.

read more

Războaie Murdare (Dirty Wars) – Documentar

razboaie-murdare-dirty-wars„Războaie murdare” (Dirty Wars) prezintă dedesubturile acțiunilor clandestine ale unității „Joint Special Operations Command (JSOC)”, o formațiune militară sub acoperire, ce răspunde direct și exclusiv președintelui SUA și ale cărei manevre în Orientul Mijlociu au condus la moartea mai multor civili decât vom ști vreodată cu adevărat.

read more

Page 1 of 1249

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

trafic site
Bulk Email Sender