.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

victor-ponta-fane-10Presa centrala nu a prezentat niciodată informațiile pe care le vei citi aici. Te rugăm să le distribui pentru ca poporul să cunoască adevărul despre acest individ duplicitar, mincinos și trădător al intereselor țării care însă pozează ca un mare modernist în aceste zile. Acum sper că intelegeți de ce tovarășul premier amenință cu ciomageala pe cei care îi sunt împotrivă. Desigur, citești acest articol pentru ca îți pasă de țara ta și de interesele ei.

Iată o serie de informații șocante preluate de pe site-ul vice.com care scot în evidență caracterul primului ministru si al clasei politice. Gândiți-vă că România, adică noi toți, depindem de deciziile acestui individ. Informațiile pot să îți creeze o stare de rău sau de revoltă și pentru asta ne cerem scuze, însă acesta este adevărul și trebuie tratat ca atare.

Ponta, în calitate de avocat, i-a redactat lui Cocoș, până mai ieri soțul Elenei, actele mai multor firme, pe când era șeful Tineretului Social Democrat. Unele au fost implicate în contracte bănoase pe seama sistemului sanitar – autoritățile trimiteau românii la analize medicale la firmele clanului Cocoș. Altele acordau până în 2004 dreptul de plecare la muncă în Israel și în Spania, numai dacă plăteai „taxa Cocoș” pentru a obține „parafa Cocoș”.

Ponta știa (sau ar fi trebuit să știe) cât de controversate erau firmele pentru care a prestat. Chiar în perioada serviciilor sale private pentru familia Udrea-Cocoș (2005-2006) izbucniseră scandaluri de presă în care numele acestor companii erau vehiculate. Atunci, Ponta era parlamentar. Firmele lui Cocoș erau acuzate public pentru fapte de corupție comise sub protecția guvernului Năstase. Adică, același guvern în care Victor Ponta dirija Corpul de Control.

Ponta a tăcut și anul trecut, când am descoperit că firma de construcții a soțului surorii sale a încheiat contracte cu statul de peste o sută milioane de lei. Cel mai mare dintre ele a fost câștigat în ianuarie 2012, în timpul protestelor de stradă de la Universitate, în consorțiu cu o firmă care aparține partenerilor de afaceri și vechilor prieteni ai lui Cocoș. Altfel spus, la televizor partidul condus de Ponta empatiza cu românii cărora Boc le tăiase lefurile, iar în paralel, în tăcere, cumnatul său primea de la Guvernul Boc (din care făcea parte și Elena Udrea), un contract de 11 milioane de euro.

sursa si foto: proiectromania

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .