.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Desi pare un corn al abundentei desprins din povestile frumoase, energia gratuita este o certitudine demonstrata stiintific de aproape un secol. Conceptul de energie gratuita se bazeaza – in principal – pe acela al energiei punctului zero sau energia vidului. Un atom este constituit din particule ce orbiteaza in jurul nucleului cu viteze colosale. De unde-si extrag aceste particule energia ce le permite sa aiba o existentă de milioane de ani ? Substratul ultim ce alimenteaza la nivel cuantic toate particulele a fost numit “vid” sau “eter”. De unde-si extrage si vidul energia – aceasta este o alta poveste pe care o stie cu siguranta doar Creatorul intregii manifestari.

Fizica actuala ne spune ca nu se poate produce mai multa energie decat se consuma. Acest lucru ar putea fi adevarat daca luam in considerare o multime de ipoteze simplificatoare. Practic, insa, nu se poate realiza un sistem perfect izolat in care sa nu existe un aport energetic sau material suplimentar.

Producerea energiei gratuite se face prin crearea unor sisteme rezonante cu energia substratului ultim sau energia punctului zero. Astfel, se realizeaza un sistem “perpetuum mobile” care “incalca” in aparenta principiul al II-lea al termodinamicii. Acesta nu mai poate fi aplicabil pentru ca se capteaza energie din altă sursa. Citește mai departe pe greenly.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .