Primul „revoluţionar” care a pătruns în sediul Televiziunii Române la 22 decembrie 1989

........................................................................................................................................................................ VA SUGERĂM SĂ VĂ INSCRIETI IN LISTA DE NEWSLETTER pentru a putea avea o legatura directa in cazul unor comunicari importante sau articole speciale semnificative. Pentru aceasta este suficient sa trimiteti un mail cu mentiunea „Pentru newsletter” la adresa : rostirea777@gmail.com. ................................................................................................................................................................

Mihai Voicu, primul om ajuns la Televiziunea naţională în 22 decembrie 1989, vorbeşte despre grupurile care s-au bătut pentru putere la Revoluţie.

Mihai Voicu este primul „revoluţionar” care a pătruns în sediul Televiziunii Române la 22 decembrie 1989, imediat după fuga lui Ceauşescu. În episodul trecut v-am prezentat trecutul tenebros al lui Voicu, de profesie pictor de firme, dar cu strânse legături în Securitate şi Miliţie. „Eu pot să fiu ofiţer de Securitate al statului român fără să fac parte din nicio unitate. Sau un cadru al securităţii divine”, spune el, enigmatic. Deşi susţine că nu a fost trimis de nimeni la TVR, evidenţele îl contrazic flagrant.

Prezenţa lui Voicu la Televiziune, imediat după fuga lui Ceauşescu, deschide un nou câmp de cercetare: încercarea Securităţii de a controla Televiziunea în decembrie 1989. În timp ce Voicu îl aresta pe directorul TVR şi parlamenta cu angajaţii TVR să pornească emisia, Ion Caramitru, Mircea Dinescu, Sergiu Nicolaescu şi alţi câţiva revoluţionari apăreau deja în faţa camerelor de luat vederi. Voicu declară că nu se aştepta ca un alt grup să aibă acelaşi plan.

Sursa: Adevarul

.................................................................................................................................................................................... ............................................................................................................................................. Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că presa nu este doar o ”gura de iad” iar libertatea de exprimare nu este libertatea de a minți ci LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL. Cei care controleaza presa (intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare) urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lispa de educatie, sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara, sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla. Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat. Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele. SUGERĂM SĂ VĂ INSCRIETI IN LISTA DE NEWSLETTER pentru a putea avea o legatura directa in cazul unor comunicari importante sau articole speciale semnificative. Pentru aceasta este suficient sa trimiteti un mail cu mentiunea „Pentru newsletter” la adresa : rostirea777@gmail.com. Ioan Valahul ....................................................................................................................................................................

Tags:

Category: Actualitate, Dosare care sfideaza

Comments are closed.

trafic site web