.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Marti seara mai mulți susținători ai Campaniei Salvați Roșia Montană s-au adunat în faţa Televiziunii Romane  pentru a denunța autocenzura din presă pe acest subiect.  Motivul pentru care erau in fata TVR este publicitatea desantata si neadevarata, dar mai ales a contractelor de publicitate încheiate cu  Gold Corporation (RMGC), fara ca televiziunea publica sa anunte mitingurile si luarile de pozitie ale societatii civile impotriva proiectului de expoatarea a zacamantului aurifer.  Apărătorii Roșiei Montane,  și-au lipit leucoplast de gură, dar nu au apucat să-și susțină cauza mai mult de 10 minute, deoarece jandarmii au tabarat pe ei si  i-au luat pe sus pe cinci dintre ei au fost duși la Secția 1 de Poliție.

In continuare va prezentam declaratiile celor ridicati de politie dupa cum informează Think Outside the Box:

“N-am scos niciun cuvânt, n-am făcut nimic, nu știu de ce s-au luat de noi. Au venit și ne-au legitimat, după care ne-au băgat în dubă”, povestește Lavinia Andrei, președintele Fundației Terra Mileniul III, una dintre cele cinci persoane reținute de Poliție. Fără explicații, alte patru persoane au fost înghesuite în dube și duse la Secția 1 unde li s-au făcut procese verbale și au primit amenzi de câte 1.000 de lei.

Nelu, un alt susținător al Campaniei Salvați Roșia Montană care a fost reținut, a fost acuzat de unul dintre jandarmi de instigare pentru că a sugerat că legitimarea persoanelor de acolo este, de fapt, presiune. “Când am ajuns la secție mi s-a făcut proces verbal pentru că am refuzat să părăsesc locul unui protest”, spune acesta.

În fața sediului Televiziunii Române, jandarmii și-au continuat sarcina de a împrăștia grupul rămas. “Hai, du-te acasă, dacă ai casă…”, a fost îndemnată una dintre susținătoarele cauzei Roșiei Montane de un jandarm care a urmărit-o câțiva pași pentru a se asigura că nu se întoarce.

“Atmosfera de minciună generalizată (minciuna se poate face și prin omiterea adevărurilor) m-a scos din casă”, spune Vlad, care a venit la sediul TVR pentru a-și manifesta, în calitate de plătitor de abonament tv , nemulțumirea că nu este informat de Televiziunea Română. “Picătura care a umplut paharul este neprezentarea de către TVR a evenimentului petrecut ieri la Cluj unde s-a demonstrat cu un banner afișat pe Hotelul Continental împotriva proiectului minier de la Roșia Montană. Acolo în mod fals se spune că vor fi angajați mineri. De fapt, va fi o exploatare la suprafață cu excavatorul, cu camioane gigant care de la primul transport vor distruge galeriile romane. Faptul că TVR își permite, televiziune de stat fiind, să nu mă informeze pe mine ca cetățean, e revoltător. M-am simțit privat de dreptul meu la informare”.

“Cerem televiziunilor, mai ales TVR, să refuze publicitatea murdară a RMGC, în virtutea faptului că opozanții proiectului nu au beneficiat niciodată de aceeași expunere media ca și RMGC, ceea ce contravine spiritului etic al unei prese așa-zis libere și democratice. De asemenea, cerem CNA să răspundă plângerilor formulate împotriva publicității mincinoase a RMGC și să o oprească”, este, în continuare, apelul Campaniei Salvați Roșia Montană.”

articol preluat de pe:    Think Outside the Box

poze :  Think Outside the Box:

Alte marturii si declaratii ale unui cetatean ce isi plimba catelul si a fost saltat de  jandarmi:

Un domn care se plimba paşnic prin faţa TVR, aseară, însoţit de câinele lup (un căţelandru de vreo 2-3 luni) a fost săltat de jandarmi… cu tot cu câine, evident. La secţia de Poliţie, din cauza agitaţiei şi a atitudinii agresive ale miliţie… aa.. asta… jandarmilor, câinele a devenit şi el agitat. Un jandarm a replicat posesorului câinelui, de faţă cu toţi ceilalţi jandarmi, politişti şi “reţinuţi” următoarele: “Dacă câinele nu se potoleşte, îl împuşc în cap”.

 

Interventie abuziva a Jandarmerie la flashmobul pentru rosia Montana din fata TVR

 

Occupy TVR Bucuresti

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .