.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Două mari companii, producătoare de electrocasnice respectiv de componente electrice pentru automobile, vor construi fabrici pe 50 de hectare, în parcul industrial de unde se retrage cel mai mare producător de telefoane mobile din lume. Declaraţia aparţine directorului Tetarom, Viorel Găvrea.

Jucu, care a devenit „satul Nokia” odată cu anunţarea investiţiei companiei finlandeze, va găzdui alte două mari companii multinaţionale. Momentul este binevenit, întrucât fabrica de telefoane se va închide din martie, lăsând 2.000 de şomeri.

„Săpătămâna viitoare vom anunţa doi mari investitori la Cluj din domeniile: producţie electrocasnice şi producţie componente electrice pentru automobile. E vorba de o investiţei majoră, vorbim practic de construcţii care se vor face pe 50 de hectare de teren la Tetarom III până în luna aprilie a acestui an şi vor fi mii de locuri de muncă pentru clujeni”, a declarat, în exclusivitate, pentru „Adevărul” directorul Tetarom, Viorel Găvrea. Acesta a refuzat să dezvăluie identitatea acestor companii, motivând că reprezentanţii investitorilor au cerut confidenţialitate. Întrebat în legătură cu Bosch – companie despre care preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, spusese în urmă cu câteva luni că se poartă discuţii privind o investiţie la Jucu – Găvrea a arătat: „negocierile sunt în stand-by şi, practic, nu s-a semnat niciun contract până la această oră”.

Transcarpatica investeşte 3 milioane de euro

Tot în parcul Tetarom 3, unde se află fabrica Nokia, se va realiza o unitate de producţie de confecţii metalice. Investiţia aparţine firmei româneşti Transcarpatica, care va angaja 100 de persoane. „Transcarpatica a semnat contractul cu noi şi s-a angajat să facă o investiţie de 3 milioane de euro”, a precizat Viorel Găvrea, director Tetarom. În plus, Valentin Peter, director adjunct la Tetarom, a declarat că angajările la Trasncarpatica vor începe în două -trei luni de zile. „Compania românească Transcarpatica va angaja 100 de oameni şi am convenit să facem nişte cursuri de calificare a personalului pe confecţii metalice. Salariile vor fi peste nivelul salariului minim, pentru că munca acestor oameni este mult mai complexă şi mai grea”, a precizat Daniel Don, directorul AJOFM Cluj. Nivelul salarizării ar ajunge la 1.500-2.000 de lei, este de părere directorul AJOFM Cluj.

Ludger Thol, directorul Lupp Proiect Transilvania, compnia care a construit fabrica pentru Transcarpatica, unitatea de producţie se întinde pe o suprafaţă de 14.000 de metri pătraţi, în parcul Tetarom III.

Sursa in continuare: Adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .