.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Atlassib Sibiu va majora tarifele la bilete cu cel puţin 5%, din cauza scumpirii carburanților. Omul de afaceri Ilie Carabulea, proprietarul holdingului Atlassib, nu spune exact de când va circula mai scump transportatorul sibian.

”Ne-au crescut costurile cu 5% și este foarte mult, deja vorbim de profitul unei firme. Creșterea prețului la carburanți e nejustificată și artificială. Suntem la mâna OMV”, afirmă proprietarul celei mai mari companii de transport rutier de persoane din România, Atlassib Sibiu. Potrivit lui Carabulea, peste 50% din costurile unui transportator sunt cu carburanții. ”Cum e posibil ca benzina să treacă de 6 lei pe litru, când în toată lumea petrolul se ieftinește?”, se întreabă indignat Ilie Carabulea.
Într-adevăr, Reuters scria, luni, că prețul petrolului Brent, din Marea Nordului, pentru livrare în noiembrie, a scăzut cu peste un dolar, la sub 111 dolari pe baril; în primăvară, când benzinarii motivau ridicarea prețurilor la pompa prin faptul ca s-a scumpit petrolul, barilul de țiței era de 130 de dolari. De altfel, de mai bine de o săptămână încoace, graficele care arată cotațiile petrolului sunt, în general, pe o pantă descendentă.
Businessul Atlassib – de 65 milioane de euro în 2010 -, va scădea cu 5-10%, în 2011, crede Ilie Carabulea. ”În primele luni ale anului aveam o creştere între 8 şi 12%, atât la călători, cât şi la sumele încasate, acum – scădem. Mie mi-e foarte clar că situația din economie s-a înrăutățit”, spune omul de afaceri sibian de al cărui nume se leagă un conglomerat de 35 de afaceri – de la comerț, turism, media și agricultură până la termopane, construcții, curierat sau taximetrie –, toate construite în jurul firmei de transport de persoane Atlassib.

Ilie Carabulea s-a plasat, anul trecut, pe locul 28 în TOP 300 Capital cu o avere estimată la 190-200 mil. euro.

Sursa: http://www.capital.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .