.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Jandarmii au reţinut, marţi, 16 persoane persoane care protestau în faţa Ministerul Economiei contra exploatării gazelor de şist. Printre acestea s-au aflat şi Prinţesa Brianna Caradja şi Claudiu Crăciun, unul din protestatarii din Piaţa Universităţii.

Brianna Caradja şi Claudiu Crăciun au fost reţinuţi, marţi seara, alături de mai multe persoane, după un protest în faţa Ministerului Economiei. Aceştia au fost duşi de mai multe ori la poliţie pentru a fi amendaţi pentru că protestau fără autorizaţie.

Jandarmii au reţinut, marţi, 16 persoane persoane care protestau în faţa Ministerul Economiei contra exploatării gazelor de şist. Printre acestea s-au aflat şi Prinţesa Brianna Caradja şi Claudiu Crăciun, unul din protestatarii din Piaţa Universităţii.

“E un precedent foarte grav la adresa libertăţii. Nişte oameni să fie băgaţi într-o dubă de trei ori într-o zi, într-un mod din ce în ce mai brutal…”, a spus Brianna Caradja, la Realitatea TV.

Evenimentele au început în jurul orei 13.00, când în faţa Ministerului Economiei s-a format o adunare publică neautorizată, a declarat pentru Realitatea.net, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache.

“Colegii mei au fost sesizaţi de către cei de la unitatea specială care asigură paza obiectivului, care sunt tot jandarmii. Colegii mei le-au prezentat celor de acolo care sunt prevederile legale şi li s-a recomandat să obţină autorizarea adunării. Au refuzat, au fost duşi la secţia de poliţie pentru a fi identificaţi şi pentru a li se aplica ulterior sancţiunile legale. Au revenit, iar ulterior s-a aplicat aceeaşi procedură. Au revenit încă o dată, o parte dintre ei, 12 persoane, au fost conduşi iaraşi la secţia de poliţie. Prima dată au fost sancţionaţi cu o contravenţie de 500 de lei”, a declarat Enache.

 

Sursa: realitatea.net

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .