.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Revelion 2012. Piața Avram Iancu, Cluj-Napoca, câteva minute înainte de miezul nopții. Mă întâlnesc cu doi agenți de Poliție. Îi știu deja, mă cunosc și ei. Am discutat de mai multe ori cu ocazia ieșirilor în stradă pentru Roșia Montană. Cred că îmi cunosc deja datele de identificare pe de rost. ”Bună seara. La mulți ani!”. ”Bună seara. Ce faceți aici?” ”Am venit să vedem artificiile”. ”Da, așa, cu steaguri și banere cu Roșia Montană?”. ”Da, e interzis cumva?” ”…ăăă… nu… dar și acum?”. ”Tot timpul!”. Agentul nu mai spune nimic. Se gândește la ceva. Își privește colegul. Acesta ridică din umeri. Apoi se îndepărtează. ”La mulți ani!”, mai apuc să-i strig. Mă întorc către Cornel. ”Cred că e începutul unei frumoase prietenii”. Râde. Mergem mai departe cu steagurile și banerele cu Roșia Montană. Oamenii din piață aplaudă. Unii scandează și ei ”Salvați Roșia Montană!”. Alții ne opresc să-și facă fotografii cu steagurile.

***

Am început anul la fel cum l-am încheiat. În stradă. Pentru Roșia Montană. Pentru că 2012 are toate șansele să fie anul decisiv pentru soarta localității. Sunt ultimele luni ale mandatului unui Guvern care, încă înainte de a lua naștere, în decembrie 2009, a anunțat prin glasul fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu, că ”proiectul Roșia Montană va face parte din programul de guvernare”.  Citește tot articolul și comentează pe voxpublica.realitatea.net

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .