.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Aceasta Sarbatoare releva dimensiunea cruciala pe care a avut-o si o are in evolutia umanitatii, pe calea Mantuirii, Nasterea lui Hristos, trimisul lui Dumnezeu, luminandu-ne calea spre iubire si adevar.

Sfanta sarbatoare a Nasterii Domnului – este sarbatoarea bunatatii lui Dumnezeu, care prin Fiul Sau, il salveaza pe om, il elibereaza din starea de sclavie si de singuratate, aducandu-l la bucuria comuniunii cu Dumnezeu.

Prin Fiul Sau, Dumnezeu S-a imapcat cu oamenii, I-a impacat, le-a pus in inimi pace si bucurie. Si de aceea vedem in taina Craciunului chemarea lui Dumnezeu la iubire intre oameni, la intelegere si disponibilitatea de a ajuta, la iertare si impacare, la pace si prietenie. Craciunul este patrunderea iubirii in aceasta lume intunecata si rece, unde se afla si inimile noastre. Si in ele pot sa patrunda iubirea si bunatatea ce trec de la om la om, in impacarea dintre oamnei, in buna intelegere, in iertare, in rabdare, in amabilitate.

Dumnezeu nu locuieste printre cei care se urasc, se cearta, se dusmanesc, se invenineaza si se invidiaza. Craciunul este o chemare sa ne lepadam de orice violenta, de orice rautate si sa ne deschidem inimile si mainile pentru oamni aflati in suferinta, scriind cuvantul PACE pe chipul lor. Sarbatoarea Craciunului este o chemare sfanta la puritate, la curatire sufleteasca si la innoirea vietii pentru a-L primi pe Hristos cel venit la noi”’plin de har si de adevar”’(Ioan1,14).

Ne umplem de fiecare data de Craciun de aleasa bucurie la fel ca si pastorii Betleemuluisi impreuna cu ei ne infioram la cuvintele ingerului care a grait”’Iata,va binevestesc voua o bucurie mare, care va fi pentru tot poporul, ca vi S-a nascut azi Manturitor, care este Hristos Domnul,in cetatea lui David”(Luca2,10-11).

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .