.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sfântul Nicolae a trait pe vremea  imparatilor Diocletian si Maximilian (284-305). A fost pustnic, iar mai târziu, pentru nespusa lui bunatate, a fost facut arhiereu. Pentru că a propovaduit cu indrazneala  dreapta credinta, a fost prins de mai marii cetatii Lichiei si dandu-l la osanda si la cazne l-au inchis in temnita, impreuna cu alti crestini. Împăratul Constantin, l-a  eliberat din închisoare. Sfântul Nicolae a luat parte la primul sinod ecumenic de la Niceea din 325 d.Hr, dovedindu-se un puternic apărător al credinţei creştine împotriva preotului Arie, care vedea în Hristos o simplă creatură a Tatălui, şi nu pe Fiul lui Dumnezeu întrupat, cea de-a doua Persoană a Sfintei Treimi.

Sfântul Nicolae a savârşit nenumărate minuni în timpul vieţii sale, dar şi după aceea. A salvat de la înec corăbierii care i-au cerut ajutorul în vacarmul unei furtuni, a izbăvit de la moarte pe trei bărbaţi năpăstuiţi pe nedrept. Este socotit ocrotitorul marinarilor şi al celor aflaţi în călătorie. De asemenea, sunt cunoscute numeroasele fapte de milostenie pe care le-a săvârşit Sfântul Nicolae în viaţa sa pământească şi trebuie amintită istorioara despre tatăl văduv care avea trei fete foarte frumoase şi, neavând posibilităţi de trai, erau cât pe ce să cadă în păcatul desfrânării. Sfântul Ierarh Nicolae a aruncat noaptea, în taină, în camera fetelor, câte o pungă de aur pentru fiecare, pentru a înlătura pericolul păcătuirii.

Copiii îl aşteaptă cu mare bucurie pe Moş Nicolae, aducătorul de daruri, fiind considerat, pe bună dreptate, înainte-vestitorul lui Moş Crăciun.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .