.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Liderul nord-coreean Kim Jong-Il, in varsta de 69 de ani,  care a suferit un accident cerebral in 2008, a murit din cauza unui “infarct miocardic sever si a unei crize cardiace“, pe 17 decembrie, la ora locala 8:30, in timpul uneia dintre traditionalele sale calatorii pe teren, potrivit agentiei de stiri nord-coreene KCNA, citate de Reuters. Kim se afla la conducerea Coreei de Nord din 1994. Cauza decesului liderului a fost confirmata in urma unei autopsii, efectuate duminica.

Funeraliile sale au fost stabilite la 28 decembrie la Phenian. Autoritatile de stat au declarat doliu national in perioada 17-29 decembrie.

Fiul sau Kim Jong-Un, în vârstă de 28 de ani,  a fost desemnat succesor, a anuntat luni agentia de presa a regimului comunist.”La conducerea revolutiei coreene se afla in prezent Kim Jong-Un, mare succesor al cauzei revolutionare a Juche si lider remarcabil al partidului, al armatei si poporului nostru” a anuntat agentia nord-coreeana KCNA.

Moartea dictatorului comunist a declanşat o adevărată psihoză în masă. Unii psihologi ar spune că e vorba de sindromul Stockholm, iar alţii că e vorba de un comportament în mare parte simulat, de frica eventualelor persecuţii din partea autorităţilor comuniste. Oricum ar fi, din imagini puteţi constata gradul avansat de alienare la care au ajuns nord-coreenii după câteva decenii de foamete, muncă forțată și propagandă.
Ei îşi deplâng ”conducătorul iubit” după ce acesta le-a asigurat SĂRĂCIE, MUNCĂ FORȚATĂ ȘI SPĂLARE DE CREIER. Nici măcar în CHINA propaganda nu a avut astfel de rezultate uimitoare.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .