.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sursa: Hotnews.ro

Adrian Nastase cere Bechtel sa explice conditiile in care a fost semnat contractul pentru constructia autostrazii Transilvania afirmand ca, in caz contrar, compania americana “chiar a vrut sa fure”.

“De sapte ani ‘luam pumni in cap’, eu si colegii mei de atunci, din cauza proiectului inceput cu voi si apoi suspendat, oprit, taraganat etc. Pentru niste bani – care mai mult nu veneau – ati decis sa taceti diplomatic. Si umilitor. Daca nu lamuriti nici acum aceasta chestiune inseamna ca nu aveti nimic de spus. Adica chiar ati vrut sa furati. Si atunci s-ar cuveni sesizat Parchetul General din Romania. Si Ministerul Justitiei, in SUA. Daca autostrada tot nu s-a facut, macar sa se faca lumina”, scrie fostul prim ministru, intr-un editorial publicat de Jurnalul National.

In aceasta scrisoarea deschisa, care incepe cu formula “Draga companie Bechtel”, Adrian Nastase spune ca de sapte ani urmareste “cu admiratie” tacerea diplomatica a companiei Bechtel.

Iata cele mai importante fragmente din scrisoarea deschisa a fostului premier:

Inca in campania prezidentiala din 2004, Traian Basescu v-a acuzat ca ati dat spaga, mie si PSD-ului, ca sa obtineti contractul pentru Autostrada Transilvania. Tacere.
E adevarat ca, in 2005, acelasi Traian Basescu l-a asigurat curajos pe George W. Bush, licurici-sef la acea vreme, ca totul e in ordine si sub control in problema autostrazii. Dar, dupa o vreme, ministrul Transporturilor va acuza ca ati semnat contractul cu ‘dusmanii poporului’. Tot tacere.
Nu e mai putin interesant ca prima personalitate primita la Cotroceni de noul presedinte a fost, in februarie 2005 (!), Wolfgang Roth, vice-presedinte la Banca Europeana de Investitii. Acelasi Roth cu care pusese la cale mai multe proiecte pentru Bucuresti si cu care voia sa extinda colaborarea si in tara. In detrimentul altora, evident. La scurta vreme, contractul cu voi s-a suspendat sub suspiciune de spaga. Liniste din nou.
N-ati spus niciodata nimic si Traian Basescu s-a jucat cu tacerea voastra, in vreme ce voi va vedeati doar de interese destul de marunte. Adica sa puteti ciupi, cand si cand, niste bani de la Guvern, intre doua blocaje de finantare.
Ar fi trebuit sa vorbiti si sa reactionati, pentru ca stiti foarte bine ca aceasta autostrada era un proiect util, gandit cu buna-credinta, menit sa lege Romania de Occident.
Mai mult, a fost un proiect coordonat si cu Guvernul Ungariei, in asa fel incat sa scoata din izolare judetele Harghita si Covasna. Marko Bella stie bine toate astea. Dar tace si el. Poate si pentru ca, dupa 2005, a devenit un fel de prizonier de razboi al regimului Basescu.
Mai tineti minte inaugurarea celor 40 de kilometri din zona Cluj? Cu Radu Berceanu pe atunci ministru? Cand nu ne-ati lasat, pe mine si o delegatie PSD, sa vizitam tronsonul terminat? Dadea rau, poate iar mai intarziau niste bani de la Guvern.
Si totusi noi am ramas singurii care va aparau. Desi ma intreb foarte serios pentru ce?
Doar stiti bine ca pretul autostrazii s-a triplat din cauza suspendarilor si amanarilor, a conservarilor, a exproprierilor mai scumpe, a cimentului si betonului mai scump. Stiti si nu spuneti nimic.
E foarte clar ca pentru Statele Unite, in acest moment, scutul antiracheta e mai important decat autostrada contractata candva de Bechtel.

Comentariu cititor: ”Da frate, asa-i!!!!
Boc e de vina pentru mizeria Bechtel!
Nastase semneaza un contract secret atribuit direct. Contrapartea contractuala (Bechtel) ne trage o mare ..ue, in 7 ani construieste 50 de km si primeste bani cat pentru 400. Contractul este beton armat cu fibra de carbon, daca ne trece prin cap sa il reziliem, tot il platim, dar Bechtel nu mai trebuie sa construiasca.
Boc reuseste inimaginabilul: reziliaza contractul amiabil, fara penalitati.
si vine nea “oua” de mai sus si zice ca Boc e de vina.
Eu sper ca voi trai fericita zi sa il vad pe bombo acolo unde merita pentru cea mai mare teapa din istoria romaniei: in spatele unor gratii ruginite.”

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .