.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Din pacate, o lege ce trebuia sa aduca o recunoastere morala a celor implicati in actiunile din decembrie 1989 s-a transformat intr-o lege nedreapta ce a permis unor impostori sa beneficieze de drepturi nemeritate.

De ce miza a fost atat de mare ? Posesorii de carnet de „luptator remarcat in cadrul revolutiei din decembrie 1989″ inca beneficiaza de o pensie reparatorie, daca nu au venituri sub salariul mediu brut pe economie. Adica, aproape 20 de milioane de lei vechi pe luna. Un motiv suficient pentru a se inghesui pe lista o multime de neaveniti.

Marian Ambrozi. Revolutionar de frunte in Brasov. Un infractor dovedit, posesor al unui certificat de turnator la Securitate si un vanzator de certificate de revolutionar. Acum are o condamnare pentru pedofilie si nicidecum pentru inselaciuni cu certificate.

S-au fabricat dosare, s-au inventat martori si dovezi mincinoase. Multi dintre beneficiari au certificate emise “la norma”. Activitatea ilicita a imbogatit pe multi.

Dorin Lazar Maior, presedintele celei mai importante asociatii de revolutionari din Brasov da din umeri, desi pe multe dintre dosarele cu problema si-a pus el insusi avizul.

Oameni care au vazut Revolutia la televizor s-au trezit beneficiarii unor drepturi de nerefuzat – 10.000 de mp extravilan, 500 de mp intravilan, prioritate la asigurarea unei locuinte sociale, dreptul la un spatiu comercial, subventii pentru credite bancare, acces gratuit la medicamentatie si spitalizare, legitimatii de transport in comun si CFR gratuite, scutirea de plata impozitelor pe proprietati, pensionare anticipata cu 5 ani.

Sursa: Protv

 

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .