.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Adjunctul Ministrul Sănătăţii, Markos Bolaris, primarul Atenei, George Kaminis, şi reprezentanţi ai Arhidiecezei atenieni preum şi ai Comitetului Naţional pentru Drepturile Omului au prezentat săptămâna aceasta dovezi şocante cu privire la dimensiunea uriaşă a fenomenului lipsei de adăpost în capitala Greciei şi împrejurimi.

Potrivit autorităţilor citate, criza economică din Grecia continuă să îngroaşe rândurile persoanelor fără adăpost, atât dintre cei care au fost cândva în stradă, dar şi dintre cei care, loviţi de sărăcie, ajung, pentru prima dată, să nu mai poată întreţine un cămin.

Numărul celor rămaşi de curând fără adăpost rămâne încă incert din cauza lipsei de informaţii substanţiale, însă ceea ce se ştie este că cifrele sunt în creştere, pe măsură ce Grecia avansează în al patrulea an de recesiune.

Numeroase familii sunt afectate, mai ales cele din capitala elenă, unde nimic nu pare să-i mai protejeze pe locuitorii apăsaţi de dificultăţile financiare provocate de măsurile de austeritate impuse de stat.

Cei lipsiţi de adăpost se refugiază, în prezent, în peste de 50 de locuri din jurul Atenei. Cei mai mulţi dintre ei sunt şomeri, cocediaţi, datornici şi pensionari, care dorm în cutii de carton şi se învelesc, în plină iarnă, cu de hârtie sau pături, şi îşi iau hrana zilnică de la băncile de ajutoare alimentare. Pe lângă aceştia şi imigranţii ilegali şi toxicomanii îşi caută adăpost pe străzile Atenei. Citește mai departe pe  semneletimpului.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .