.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

breban-267x200Nicolae Alexandru Breban, scriitor, romancier, eseist, dramaturg, membru titular al Academiei Române, face declarații incendiare la adresa oamenilor lui Soroș, mulți dintre ei împinși în față de mass-media vândută din România, în așa fel încât lumea să îi perceapă drept primii și cei mai de soi intelectuali ai țării…

Într-un interviu acordat www.ziarulring.ro, Nicolae Breban spune lucruri deloc măgulitoare al adresa lui Patapievici și Liiceanu sau a lui Boia. Astfel, vorbind despre primii doi, Academicianul  ne spune că:

„Nu nu-i urăsc pe băieţii ăştia, care sunt mult sub nivelul meu.[…] La adresa lor am un dispreţ calm, nu atât pentru cărţile lor, asta îi priveşte, cât pentru faptul că înjură marile valori româneşti şi ideea de unitate şi identitate naţională. Pentru asta îi dispreţuiesc, cu un plus pentru Patapievici, care a îndrăznit să umple de noroi istoria naţională şi nimeni în cultură nu a reacţionat”

Vorbind despre primii ani de după lovitura de stat din 1989, el mai adaugă:

„Eu m-am întors de la Paris în 1990, iar în 25 de ani am publicat 27 de volume, în timp ce băieţii ăştia umblau după zeci de miliarde de la Soros şi de la Microsoft. Eu am cerut odată nişte bani de la Soros şi nici nu m-a băgat în seamă. Dar Soros dă foarte mulţi bani la oameni care-şi pun problema, ca şi Manolescu, ca şi Lucian Boia, că poate Transilvania nu aparţine de poporul român. Nu e interesant acest lucru? Păi, vedeţi ce stă la fund acolo? Băieţii ăştia au avut zeci de miliarde în mână, plus bugetul enorm pe care l-a avut Patapievici, ca să ne destabilizeze pe noi, ăştia care credem că naţiunea română este o naţiune puternică, mândră şi legitimă, creatoare de mari valori.”

Și când te gândești că astăzi, după ce rechinul internaționalist George Soroș și-a plasat tot felul de servitori prin funcțiile înalte ale statului, omul se pregătește să treacă la alt nivel și să aibă, după cum se vorbește pe multe dintre site-urile nesubordonate sistemului, un partid al lui în România, al lui Soros carevasăzică, în nou înființata Uniunea Salvați România (USR), condusă de Nicușor Dan, unul dintre cei care s-au dedulcit cu banii păpușarului…

Adrian Albu

 

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .