.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cele mai importante banci centrale din lume, printre care Banca Centrala Europeana (BCE) si Federal Reserve (Fed), au anuntat miercuri o actiune coordonata pentru sustinerea sistemului financiar aflat in criza, se arata intr-o declaratie a BCE. Raspunsul pietelor a fost rapid, iar cele mai importante burse europene inregistreaza cresteri de peste 3%. “Acest demers arata un lucru care ar fi trebuit facut putin mai demult. Trebuia sa existe un tip de colaborare concertata la nivelul principalelor banci centrale. Aceasta criza financiara cu repercursiuni economice este o criza de incredere, iar o actiune de acest fel reduce gap-ul de incredere. Au fost de fapt doua masuri”, a declarat pentru HotNews.ro Mihai Tanasescu, senior adviser la FMI.

“Prima se referea la reducerea rezervelor minime obligatorii de catre China iar cealalta se refera la swap-urile in principal pe dolari. Este o crize de lichiditate in dolari, iar cele 5 banci centrale au redus cu 50 de basis points costul “transformarii” in dolari a altor valute. Astfel, toti cei care au nevoie de dolari se pot acum finanta mai ieftin. Dupa cum ati observat gestul a facut ca bursele sa creasca. Aaceasta actiune arata o extraordinara determinare politica a lumii”, a mai adaugat Tanasescu. “Cred ca printr-o cooperare intre bancile centrale, acest gest va duce la restabilirea increderii intre sistemul bancar, piete si autoritati”, a mai explicat fostul ministru de Finante.

“Banca Canadei, Banca Angliei, Banca Japoniei, Banca Centrala Europeana, Federal Reserve si Banca Nationala a Elvetiei au anuntat azi actiuni coordonate pentru a-si extinde capacitatea de a furniza lichiditati sistemului financiar mondial”, se arata intr-un comunicat al institutiei cu sediul la Frankfurt.

“Scopul acestor actiuni este de a calma tensiunile de pe pietele financiare si de a minimiza efectele acestor tensiuni asupra ofertei de credite pentru gospodarii si companii si de a incuraja astfel activitatea economica”, se mai spune in comunicatul BCE.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .