.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Bucureşti, Arcul de Triumf – Roşia Montană a fost prezentă şi la festivitatea dedicată Zilei Naţionale a României! Insă nu pentru mult timp. La secunde distanţă de momentul afişării drapelului României cu inscripţia « Salvaţi Roşia Montană », mai mulţi jandarmi au înconjurat grupul de activişti şi le-au solicitat acestora să prezinte conţinutul rucsacului pe care îl aveau cu ei. La replica unuia dintre activişti că dreptul la libera exprimare este garantat prin Constituţie, unul dintre jandarmi a răspuns că « este garantat, dar nu întotdeauna ».

Unul dintre activişti a fost chiar târât de către jandarmi până în parc, într-un loc ferit de privirile cetăţenilor prezenţi la festivitate, pentru simplul fapt că a solicitat să fie legitimat de faţă cu martori, şi nu în duba Jandarmeriei. Imediat, mai multi jandarmi în civil au realizat un cordon pentru a bloca accesul grupului de activişti la colegul lor care era legitimat. In urma controlului rucsacului, jandarmii au confiscat materialele informative despre Roşia Montană fără a se întocmi proces verbal.

Activiştii au fost înconjuraţi şi păziţi de jandarmi în uniforme şi civil, au fost filmaţi şi fotografiaţi pe toată durata prezenţei lor la festivitate.

Membri ai grupului de activişti au fost interpelaţi de o echipă a televiziunii publice, care a luat şi o declaraţie unuia dintre activiştii prezenţi. Aşteptam cu nerăbdare apariţia acestor materiale pe postul public de televiziune.

Proprietarul materialelor confiscate în timpul festivităţii a depus plângere la poliţie pentru abuz în serviciu din partea jandarmilor care l-au deposedat de bunurile personale fără a i se întocmi proces verbal. La secţia de poliţie, el a fost ameninţat de mai multe ori pentru a fi determinat să renunţe la plângere.

Menţionăm că la evenimentul dedicat Zilei Naţionale, printre steaguri cu drapelul României fluturau liber şi steaguri cu diverse alte mesaje. Grupuri reprezentând anumite partide politice au împărţit fluturaşi şi au arborat steaguri cu mesaje electorale, fără a se afla sub supravegherea Jandarmeriei. Cu toate acestea, niciunul dintre jandarmi nu a putut să furnizeze argumente legale pentru care mesajul « Salvaţi Roşia Montană » ar trebui sa nu fie afişat.

Sursa: Regenerationromania.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .