.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

O publicație franceză îi pune la zid pe germani, prin condeiul lui Jacques Attali, arătând că dacă Germania persistă în refuzul de a lăsa Banca Centrală să cumpere direct obligațiuni de stat, va fi responsabilă, încă o dată de un suicid al continentului european, cel mai avansat de pe planetă.

Astfel, scrie  slate.fr, germanii și francezii s-au aflat de 4 ori în situații de putere care au transformat Europa în ruină prin decizii absurde.

În 1914, ambele state au participat la angrenajul care a condus la Primul Război Mondial. În 1919, Frana a luat decizia proastă cerând Germaniei să plătească prețul pentru război. În 1933, Germania a luat-o pe drumul greșit, alegându-l pe Adolf Hiler cancelar, iar în 1936 Franța a făcut greșeala să-l lase pe Fuhrer să ocupe regiunea Ruhr, deschizând calea către cea de-a doua tragedie a secolului,

Astăzi, este rândul Germaniei să dețină arma suicidului colectiv al celui mai avansat continent al lumii, scrie economistul Jacques Attali.

Dacă Merkel va refuza în cele din urmă intervenția BCE, o mare catastrofă va avea loc, mai scrie Attali.

Polonezii fac presiuni pe nemți

SFAT de la Deutsche Bank: Dacă Merkel nu se răzgândește, săpați o groapă în pământ și ascundeți-vă!

Banca Centrală Europeană (BCE) trebuie să intervină masiv pentru a cumpăra obligaţiuni ale statelor din zona euro care se confruntă cu probleme, altfel Europa se va confrunta cu o catastrofă care ar putea duce la un dezastru economic de proporţii, a declarat luni ministrul polonez de finanţe, Jacek Rostowski, într-un interviu acordat publicaţiei germane Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Jacek Rostowski, a cărui ţară deţine preşedinţia semestrială a UE, a avertizat: “Avem o alegere hidoasă… ori o intervenţie masivă de la BCE, ori o catastrofă”.

Dacă zona euro se prăbuşeşte, “vom pierde o mare parte din producţia noastră economică. Există pericolul unui dezastru economic major – cum a fost Marea Depresiune din 1930 – care ar putea duce la război în Europa”, a explicat oficialul polonez.

În schimb, preşedintele Băncii Centrale a Germaniei (Bundesbank), Jens Weidmann, a respins cererile internaţionale pentru ca Banca Centrală Europeană să intervină mai agresiv pe pieţele de obligaţiuni pentru a combate criza datoriilor din zona euro, avertizând că o astfel de măsură ar încălca legislaţia europeană.

Citiți mai mult pe Capital.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .