.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Magistratii Inaltei Curtii de Casatie si Justitie l-au condamnat pe fostul premier Adrian Nastase la doi ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi in dosarul de coruptie Trofeul Calitatii. Potrivit minutei de sedinta, lui Adrian Nastase i-au fost interzise timp de 2 ani drepturile de a alege si de a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective publice, precum si dreptul de a ocupa o funcţie implicand exercitiul autoritatii de stat.

UPDATE Ora 22:16 In atentia Antenei 3: Rugam sa inceteze manipularea opiniei publice prin prezentarea informatiei false potrivit careia HotNews.ro ar fi stiut de condamnarea in dosarul Nastase inainte de pronuntarea ei. Prezentand drept dovada ora publicarii articolului, ora 11:02, Antena 3 comite o eroare. La 11:02 HotNews.ro a publicat stirea cu titlul “Curtea Suprema anunta astazi sentinta in dosarul de coruptie Trofeul Calitatii – Adrian Aastase” (dovada captura google) actualizand stirea cu update-uri pe masura desfasurarii evenimentului. HotNews.ro a obtinut informatia privind condamnarea lui Adrian Nastase din sala de judecata odata cu restul presei.

NOTA: Sentinta nu va fi pusa in executare in acest moment, ci doar daca recursul la Completul de 5 judecatori de la Inalta Curte va mentine condamnarea lui Adrian Nastase.

In acest dosar, fostul premier Adrian Nastase a fost acuzat ca si-a finantat campania electorala din fondurile colectate in cadrul simpozionului Trofeul Calitatii, organizat de Inspectoratul de Stat in Constructii. Sentinta nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

“Condamna pe inculpatul Nastase Adrian la 2 ani inchisoare si 2 ani interzicerea drepturilor prev.de art. 64 lit.a, b, c C.pen. pentru savarsirea infractiunii prev.de art.13 din Legea nr.78/2000 cu aplic.art.41 al.2 C.pen.” (sursa: minuta sentintei).

Sursa in continuare: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .