.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Mircea Geoana a gresit in multe randuri si merita o sanctiune exemplara. Dar nu ca o forma de vendeta generata de obsesiile si fantomele care-i bantuie pe unii dintre spectatori, scrie Adrian Nastase in cea mai recenta postare pe blogul sau intitulata “Despre spectatorii din tribuna…”.

Adrian Nastase explica in text ca nu este de acord cu un “jihad” in PSD, asa cum propusese recent Vasile Dancu.

“In fond, “daramarea idolilor” ar fi cu adevarat ultima batalie a stangii, pentru ca dupa aceasta ea s-ar putea autodesfiinta. Exemplul stangii poloneze este semnificativ in acest sens (…) Un partid politic si un lider nu pot avea succes insa daca obiectivul lor politic ar fi distrugerea propriilor repere identitare, intr-o bezmetica si lipsita de sens batalie interna. (…) PSD a mai fost obiectul unui astfel de experiment “reformator”, fiind transformat cu buna stiinta intr-un poligon al luptelor interne, al caror rezultat este nu doar supravietuirea, ci si intarirea regimului Basescu”, mai spune fostul presedinte PSD.

Nastase precizeaza in postarea de pe blog ca nu el a fost cel care l-a determinat pe actualul presedinte al PSD, Victor Ponta, sa inceapa schimbarea lui Geoana de la conducerea Senatului.

“Nu eu l-am determinat pe Victor Ponta sa declanseze acum schimbarea lui Geoana de la conducerea Senatului. Ca atare, nu aveam cum sa-l las, a doua zi, in off-side, exprimand un alt punct de vedere. Am spus marti ceea ce a spus permanent si Ponta – insistam pentru SCHIMBAREA lui Geoana cu Corlatean, nu vom cere REVOCAREA lui Geoana pentru a vacanta postul si a-l oferi PDL-ului (era asta o greseala de abordare?)”, mai spune Nastase.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .