.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

 Agenția Națională de Integritate a constatat,  încălcarea regimului juridic privind conflictul de interese în materie administrativă și indicii referitoare la posibila săvârșire a infracţiunii de conflict de interese, de către senatorul LAZĂR SORIN CONSTANTIN.

Într-un comunicat al Agenției Naționale de Integritate se arată că senatorul   a fost informat despre declanșarea activităților de evaluare. El s-a prezentat la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate, ocazie cu care a luat cunoştinţă de informaţiile şi datele cuprinse în dosarul de evaluare dar a refuzat să depună o declarație cu privire la aspectele constatate.

În urma cercetărilor demarate încă din luna iunie s-a constatat că senatorul LAZĂR SORIN CONSTANTIN a facilitat angajarea în cadrul în cadrul Biroului Parlamentar – Circumscripția electorală nr. 24 Iași, a fiului său, LAZĂR MIHAI EDUARD, , care a obținut astfel în mod ilegal un beneficiu de 6.434 Lei.

 

Având în vedere cele de mai sus, au fost dispuse următoarele măsuri:

Cu privire la posibila săvârşire de către domnul LAZĂR SORIN CONSTANTIN, Senator în Parlamentul României, a infracţiunii de conflict de interese, a fost sesizat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. ANI a stabilit anularea contractelor încheiate în mod fraudulos și eliberarea din funcție a senatorului precum și interdicția de a mai ocupa o funcție publică pe o perioadă de 3 ani

 Agenția Națională de Integritate a dispus sesizarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie și cu privire la săvârşirea de către 13 Deputați din Parlamentul României a infracţiunii de conflict de interese, Aceștia și-au angajat rudele și au produs astfel daune de 495.549 Lei

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .