.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ambasadorul Canadei în România, Philippe Beaulne, a declarat miercuri, în cadrul unei întâlniri avute la Camera Deputaţilor cu preşedintele Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, deputatul PDL William Brânză, şi cu membri ai comisiei, că întârzierea implementării proiectului Roşia Montană poate să transmită un semnal negativ şi altor investitori, precizând însă că decizia aparţine statului român.

Preşedintele Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării a lansat, în context, invitaţia organizării unui forum economic româno-canadian în vederea stimulării şi aprofundării relaţiilor economice dintre cele două state, potrivit Agerpres.

”S-au făcut eforturi considerabile în privinţa procesului de eliminare a vizelor pentru românii care călătoresc în Canada, iar acestea trebuie să se concretizeze în obiective clare, menite să consolideze şi totodată să îmbunătăţească situaţia în vederea eliminării vizelor”, a declarat ambasadorul canadian în cadrul întâlnirii pe care a
avut-o cu deputaţii români.

Propunerea a fost apreciată de partea canadiană, ambasadorul Philippe Beaulne subliniind necesitatea determinării clare a sectoarelor şi obiectivelor evenimentului economic care, în opinia sa, ar trebui corelat cu o vizită la cel mai înalt nivel.

În planul relaţiilor economice a fost abordat şi subiectul continuării investiţiilor la unităţile 3 şi 4 la Centrala atomoelectrică de la Cernavodă, se mai menţionează în comunicatul citat.

Cele două părţi au discutat în cadrul întâlnirii şi despre identificarea modalităţilor de păstrare a identităţii culturale. William Brînză a salutat în context înfiinţarea primului lectorat de limbă română din Canada şi a solicitat susţinerea comunităţii româneşti în realizarea evenimentelor culturale menite să promoveze limba, cultura şi tradiţia românească.

Ambasadorul canadian a salutat iniţiativa întâlnirii bilaterale, apreciind că efectele benefice pentru comunitatea de români din Canada şi pentru cea canadiană din România urmează să se vadă în perioada imediat următoare prin stabilirea unei agende comune de lucru.

Philippe Beaulne a promis, de asemenea, facilitarea unei întâlniri de lucru a Comisiei cu omologii din Parlamentul Canadian, se mai arată în comunicat.

Citiţi mai mult: EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .