.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Andreea Paul Vass, consilierul primului-ministru, a fost numita membru al Comisiei pentru Coordonarea procesului de privatizare a Hidroelectrica, potrivit unei decizii a premierului publicate in Monitorul Oficial. Unul dintre rolurile acestei comisii va fi si cel de coordonare a procesului de selectare a intermediarului care se va ocupa de listarea pe bursa a companiei. Numirea Andreei Paul Vass in comisie este surprinzatoare avand in vedere ca Dan Paul, cumnatul acesteia, este broker si membru in Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti, adica locul unde va avea loc vanzarea actiunilor Hidreoelectrica.

Dan-Viorel Paul, cumnatul Andreei Paul Vass, este actionar cu 90,7% si administrator la firma de brokeraj Finaco Securities.

* UPDATE Sotul consilierei premierului, Cristian Paul, a fost si el broker, insa in prezent conduce firma Romcontrol, care se ocupa de evaluari in domeniul economic, a declarat Andreea Paul Vass contactat de HotNews.ro.
* “Nu este conflict de interese in niciun fel”, a precizat Andreea Paul Vass. Potrivit acesteia, nu exista nicio legatura intre numirea ei in comisia de privatizare a Hidroelectrica si faptul ca Dan Paul este broker. “Prin aceasta numire, in acest proces voi fi ochiul vigilent al premierului”, a precizat Vass. Aceasta a adaugat ca rolul comisiei din care face parte este acela de a monitoriza intreg procesul de privatizare. “Iar procesul de privatizare se desfasoara prin selectarea unui intermediar care sa se ocupe de listare”. Vass a mai spus ca din comisia de privatizare fac parte si ministrii, fiind condusa ministrul economiei, Ion Ariton.
* Vass a mai spus ca nu este prima numire de acest fel deoarece a facut parte si din comisia care s-a ocupat de vanzarea pe bursa a 10% din Petrom, actiune esuata in vara anului trecut.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .