.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Asociatia Pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki condamnă lipsa de reacţie a parchetului în legătură cu intervenţiile zilnice ale jandarmilor împotriva manifestanţilor din Piaţa Universităţii, caracterizate, în mod constant, prin forţă excesivă, disproporţie vădită, brutalitate.

APADOR-CH solicită parchetului militar să se sesizeze din oficiu pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a jandarmilor care au comis abuzuri împotriva manifestanţilor. Infracţiunile comise de jandarmi pot fi cercetate din oficiu, deoarece nu necesită o plângere prealabilă a victimei. Abuzurile nu se rezumă la folosirea excesivă a forţei şi la brutalizarea participanţilor la miting, ci constau şi în lipsirea de libertate a persoanelor.

În acest sens, APADOR-CH precizează că ridicarea de pe stradă, la întâmplare, a persoanelor care nu au comis nicio faptă contrară legii şi transportarea lor, în dube, la diverse secţii de poliţie, urmate de trierea între cei care au comis şi nu au comis ilegalităţi constituie infracţiunea de lipsire de libertate.

De asemenea, în raport cu semnalele din presă privind întreruperea/bruierea  comunicaţiilor în zona manifestaţiilor, asociaţia cere parchetului să se sesizeze din oficiu şi să deschidă o anchetă şi sub acest aspect.

Persoanele care au fost victimele unor abuzuri din partea jandarmilor şi doresc să se adreseze APADOR-CH o pot face la office@apador.org, 021 312 45 28, 021 312 37 11. Sursa: apador.org

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .