.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Papa Benedict al XVI-lea a numit sambata, in cadrul unei ceremonii oficiale cunoscute sub numele de concistoriu, 22 de noi cardinali la Vatican, intre care si pe Preafericitul Lucian Muresan, Arhiepiscopul Major al Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica, informeaza Mediafax citand CNN.

Numele celor 22 de noi cardinali au fost anuntate la inceputul lunii ianuarie. Optsprezece dintre noii cardinali, cunoscuti si ca “printi ai Bisericii”, au varste sub 80 de ani ceea ce inseamna ca sunt eligibili pentru a face parte dintr-un conclav secret care va numi, la momentul necesar, succesorul Papei, relateaza Reuters.

Episcopul Lucian Muresan este al treilea cardinal roman, dupa Cardinalul Iuliu Hossu (numit in 1969 de Papa Paul al VI-lea) si Cardinalul Alexandru Todea (numit in 1991 de Papa Ioan Paul al II-lea).
In cadrul ceremoniei oficiale de la Bazilica Sfantul Petru. au fost ridicati la rangul de cardinal: Arhiepiscopul de New York Timothy Dolan, Arhiepiscopul Edwin F. O’Brien de Baltimore, Arhiepiscopul de Toronto Thomas Collins, precum si Episcopul de Hong Kong John Tong Hon si Arhiepiscopul Major George Alencherry din India. Ceilalti clerici provind in Germania, Olanda, Cehia, Romania, Brazilia si Italia.
Arhiepiscopul New York-ului Timothy Dolan este considerat de unii experti in subiectul Vaticanului drept un candidat la rangul suprem al Bisericii Catolice, caz in care ar deveni primul papa american, scrie Reuters.
“Cardinalilor li se incredinteaza serviciul iubirii: iubirea pentru Dumnezeu, iubirea pentru Biserica, o iubire absoluta si neconditionata pentru frati si surori, chiar pana la varsarea de sange, daca este necesar [n.r. pentru apararea credintei]”, le-a spus Papa Benedict al XVI-lea noilor cardinali in timpul ceremoniei.
“Mai mult decat atat, li se cere sa slujeasca Biserica cu dragoste si vigoare, cu transparenta si intelepciunea profesorilor, cu energia si puterea pastorilor, cu fidelitatea si curajul martirilor”, a continuat Papa.   Citiți mai mult pe hotnews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .