.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ciocniri violente în centrul Atenei azi noapte între demonstranţii ieşiţi în stradă să protesteze contra noului plan de austeritate care votat, la câteva ore după miezul nopţii, de Parlamentul elen. Pe străzi ieşiseră până la miezul nopţii mai mult de 100.000 de persoane. Între protestatari şi forţele de ordine au avut loc confruntări violente. Mai multe clădiri din centrul oraşului au fost cuprinse de flăcări. În timp ce politicienii greci votau “o nouă tranşă de austeritate”, la presiunea UE şi FMI, strada striga “Vom fi sclavii germanilor!”.

UPDATE 02.35 După o duminică seara marcată de manifestaţii violente împotriva măsurilor de austeritate la Atena, programul economic – care cuprinde un pachet de măsuri de austeritate în schimbul acordării unui nou ajutor financiar ţării de către creditorii săi instituţionali şi unei operaţiuni de ştergere a datoriei suportată de creditorii săi privaţi – a fost adoptat cu majoritatea voturilor.

“Din cei 278 de deputaţi prezenţi, 199 au votat pentru, 74 împotrivă”, a declarat Petsalnikos, la finalul votului în Parlament, care cuprinde 300 de deputaţi.

UPDATE 01.01 Parlamentul grec a aprobat noul program de austeritate convenit cu FMI şi UE, a anunţat CNN. Ce conţine el şi cum va afecta viaţa grecilor vezi mai jos.

“Vom fi sclavii germanilor”, strigă mulţimea, în timp ce în clădirea din fundal Parlamentul elen votează planul de austeritate. AFP PHOTO / LOUISA GOULIAMAKI

UPDATE 00.43 Peste zece clădiri, goale, sunt cuprinse de flăcări în centrul Atenei, majoritatea incendiate cu cockteiluri Molotov lansate în cursul manifestaţiilor împotriva măsurilor de austeritate, au anunţat pompierii şi poliţia, relatează AFP. “Aproximativ zece clădiri sunt în flăcări, majoritatea din cauza cockteilurilor Molotov”, a anunţat Nikolaos Tsongas, purtătorul de cuvânt al pompierilor. El a precizat că vehiculele de pompieri nu se pot apropia de locurile sinistrate din cauza numărului de oameni aflaţi pe străzi. Potrivit poliţiei, care a îndemnat cetăţenii să ajute pompierii să participe la lupta împotriva incendiilor, numărul clădirilor indendiate se ridica la 18.

Sursa in continuare: Gandul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .