.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cel puţin şase persoane au fost ucise şi 32 de oameni au fost răniţi într-o explozie care a vizat un autocar cu turişti israelieni în parcarea aeroportului din staţiunea bulgară Burgas. Explozia a fost comisă probabil de un terorist-sinucigaş, afirmă martori citaţi de televiziunea publică israeliană, relatează BBC News online.

Bilanţul atentatului este de cel puţin şase morţi şi 32 de răniţi, două persoane fiind în comă, conform Ministerului bulgar de Interne.

Potrivit AFP, ministrul bulgar al Afacerilor Externe i-a transmis omologului său israelian Avigdor Lieberman că explozia produsă miercuri într-un autobuz de turişti israelieni pe aeroportul bulgar Burgas a fost provocată de o bombă aflată în vehicul, vorbind despre un bilanţ de 7 morţi.

“Ministrul Mladenov l-a informat pe ministrul Lieberman că explozia a fost cauzată de o bombă plasată într-un autobuz ce transporta turişti care debarcaseră dintr-un zbor charter din Israel”, conform unui comunicat al Ministerului israelian al Afacerilor Externe.

“La faţa locului au fost găsite şase corpuri iar o altă persoană care a fost grav rănită a murit la spital. Două persoane grav rănite se află la terapie intensivă. Aproximativ 30 de persoane sunt spitalizate”, conform textului care îl citează pe liderul diplomaţiei bulgare.

El a precizat că 154 de pasageri se aflau în avion, printre care un american, un italian, un slovac, opt copii şi un bebeluş.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a denunţat “o ofensivă teroristă iraniană” după atentat.

“Toate semnele indică spre Iran”, a declarat Netanyahu într-un comunicat.

Lieberman a ordonat formarea unei celule de criză şi echipe de securitate vor fi trimise în Bulgaria cu avionul în timpul serii, conform radioului public israelian.

Anterior, purtătorul de cuvânt al premierului israelian a declarat că explozia produsă în parcarea aeroportului din Burgas a fost precedată de focuri de armă.

“Au avut loc focuri de armă şi un dispozitiv exploziv a fost aruncat într-un autocar care transporta turişti israelieni”, a declarat Ofir Gendelman, purtătorul de cuvânt al premierului Benjamin Netanyahu.

 

Sursa si foto: mediafax

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .