.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Primim la redactie o scrisoare despre ceea ce inseamna Rosia Montana si interesul crescut al politicienilor de a ne convinge ce de locuri de munca si ce de beneficii va extrage Romania din exploatarea metalului mult dorit. Praf in ochi! Corelam informatia din aceasta scrisoare cu anunturile oficiale ale cercetatorilor europeni care intrevad o posibila Era Glaciara de 70 de ani din cauza schimbarilor climaterice. Ne dam seama, rememorand atatea si atatea intamplari, ca marii rechini economici au calcat, la propriu si la figurat, pe gatlejul populatiilor de unde au vrut sa exploateze cate o resursa naturala si nu ne miram de ce chiar un presedinte de tara sustine un jaf, de ce suntem bombardati de o campanie media de-a dreptul machiavelica in conditiile in care in anii ’90, cand se inchideau pe capete minele din Romania, nici mineri si nici societate civila, ce sa mai zicem de clasa politica, nu protesta sau nu se gandea din ce vor trai acei oameni si copiii si nepotii lor. In spate stau ochii dracului: banul!
Acum ni se cere sa plangem de mila lor si sa acceptam, de dragul acestor “nefericiti”, sa se deschida exploatarea… In fapt, in spatele acelor cateva sute de kilograme de aur ce vor fi extrase de acolo (poate va aduceti aminte analiza facuta de un economist canadian care spunea ca aurul ce va putea fi extras de la Rosia Montana incape intr-o bucatarie de bloc, de 3m patrati) stau alte zacaminte de minereuri precum vanadiu, arseniu, titan, cobalt, wolfram, galiu, nichel si altele, din care Statul Roman, conform uzantelor internationale in materie de exploatari, nu va “pupa” nici un profit, profitul lui fiind exclusiv din cele cateva grame de aur la tona de minereu. Ni se scot ochii cu pretul aurului in continua crestere si ni se prezinta niste socoteli care sa ne ia ochii. Ce nu vedem in spate sunt calculele care vor aduce profituri de miliarde celor care exploateaza un bun national, pretul celorlalte metale fiind si de 300 de ori mai mare decat cel al aurului.
Publicam scrisoarea cu precizarea ca autorul ei a dorit sa isi pastreze anonimatul, conditie respectata de noi.
“Romania a pierdut in perioada 1952-1960 printr-o firma sovieto-romana cea mai mare rezerva energetica a tarii, 17.288 tone de uraniu. Gheorghe Gheorghiu-Dej s-a suparat foc, pentru ca sovieticii nu ne-au dat noua, utilaje pentru extragerea uraniului. Politicienii de astazi vor sa dea unei firme canadiano-romane cu actionariat american, zacamintele de metale rare si pretioase de la Rosia Montana in schimbul locurilor de munca. Participatia Romaniei in aceasta firma este de doar 20% si risca sa ajunga la 0,6% in urma ultimei majorari de capital, la care actionarul roman nu a putut participa. Statul urmeaza sa suporte cheltuielile de intretinere a barajului si a sistemelor de captare, monitorizarea emisiilor de acid cianhidric, pompare si tratare a apei pe o perioada nedeterminata, estimate la 12 milioane de euro anual.                   Citește mai departe pe Ne-cenzurat.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .