.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Băsescu l-a sunat vineri pe Emirul Hamad bin Khalifa Al Thani, care, prin Qatar Holdings, a pus ochii pe aurul din Hunedoara.

Mai multe agenții de știri arabe au difuzat vineri, 18 noiembrie, și sâmbătă, informația conform căreia Emirul Qatar-ului, Hamad bin Khalifa Al Thani, a fost sunat de președintele României, Traian Băsescu. Quatar News Agency și AlArabiya, notează extrem de succint, în edițiile în limba engleză, că cei doi șefi de stat au discutat relațiile bilaterale dintre cele două țări și modalitățile de consolidare ale acestora.

Ce relații există (și de când) între România și Qatar? Ei bine, după cele existente în perioada comunistă, relațiile dintre cele două țări au fost relansate în februarie 2006 de Traian Băsescu, în timpul unei vizite în statul arab, unde s-a întâlnit cu Emirul Hamad bin Khalifa Al Thani. La finalul întâlnirii, Traian Băsescu a făcut declaraţii oficiale de presă prin care i-a invitat pe oamenii de afaceri din Qatar să investească în România. „Preşedintele României a enumerat pentru oamenii de afaceri din Qatar domeniile propice pentru investiţii pe care le are ţara noastră. Astfel, şeful statului s-a referit la industria de maşini şi industria lemnului, la turism, transporturi şi sectorul minier (s.a.)şi de rafinare” (Hotnews, 15 februarie 2006).

Vizita lui Traian Băsescu în Qatar a fost urmată de o întâlnire la Bucureşti cu Hamad bin Khalifa Al Thani, pe 5 martie 2008. În acest an, pe 27 februarie, Băsescu s-a văzut din nou cu emirul Qatar-ulu, în Kuweit, cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înfiinţarea statului arab. Din ţările europene doar doi şefi de stat au participat la acest eveniment, Regele Spaniei, Juan Carlos, şi preşedintele României.

Sursa originala si in continuare: Vox publica

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .