.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Grecia va fi exclusă din zona euro, dar şi din Uniunea Europeană, dacă nu acceptă planul decis de statele europene la 27 octombrie pentru a încerca să rezolve criza datoriilor, a avertizat vineri ministrul francez al Afacerilor Europene, Jean Leonetti.
Neacceptarea planului înseamnă ieşirea din euro, neacceptarea planului pentru greci înseamnă ieşirea din Europa”, a declarat Jean Leonetti pentru postul de radio Europe 1, adăugând că nu doreştre să se întâmple acest lucru.
Ministrul francez a reafirmat că o ieşire a Greciei din euro şi din Uniunea Europeană nu ar trebui să destabilizeze zona euro, “pentru că astăzi, nu doar că le-am spus grecilor să-şi asume responsabilităţile şi că şi le vor asuma, dar în acelaşi timp am prevăzut măsuri de protecţie”, a precizat el.
“Dacă Grecia iese din (zona) euro şi din Europa sunt temeri privind un efect de contaminare. Am luat măsuri de protecţie”, a continuat ministrul, citând deciziile de recapitalizare a băncilor şi creşterea puterii Fondului European de Stabilitate Financiară (FESF), decise la 27 octombrie, în cadrul unui summit al zonei euro, la Bruxelles.
“Dacă Grecia ar ieşi din euro şi din Europa, ceea ce nu dorim şi să nu ia această decizie, euro şi Europa vor rămâne stabile”, a insistat el.
“Pronosticul meu astăzi este că Grecia rămâne în zona euro, rămâne în Europa, la fel cum Irlanda a fost salvată, prin aceeaşi disciplină şi acelaşi ajutor”, a adăugat ministrul francez.
Premierul grec, Giorgios Papandreou, care anunţase organizarea unui referendum pe tema planului european de ajutor, s-a declarat joi dispus să renunţe la acest proiect, după ce două deputate socialiste au precizat că nu vor acorda vineri votul de încredere Guvernului grec, care ar pierde astfel majoritatea în Parlament, redusă la 150 de voturi din totalul de 300.
Deputatele disidente au protestat astfel faţă de proiectul de referendum privind planul european de ajutor, cerut de Papandreou, contestat de asemenea de cinci miniştri.
Papandreou se confruntă vineri seara, în jurul orei 22.00 GMT (24.00, ora României), cu un vot de încredere în Parlament privind planul european de salvare a Greciei.
Din punct de vedere juridic, Comisia Europeană a aunţat joi că ieşirea din zona euro nu este prevăzută de tratatele europene. Acestea nu prevăd decât o ieşire din Uniunea Europeană.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .