.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Băncile din Europa ar putea vinde active în valoare totală de până la 3.000 de miliarde de euro pentru a-şi consolida capitalul, lăsând un gol în sectorul financiar pe care bănci nipone, instituţii de credit islamice şi fonduri de pensii se înghesuie să-l acopere.

Băncile din Europa ar putea vinde active de până la 3.000 miliarde euro pentru consolidarea capitalului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele mai mari schimbări vor avea loc în domenii precum finanţarea de proiecte, transporturi navale, aviaţie şi infrastructură, întrucât băncile îşi reduc activele ponderate la risc şi regândesc relaţiile cu clienţii.

Autorităţile de reglementare bancară din Europa au crescut presiunea asupra băncilor pentru îmbunătăţirea ratei de adecvare a capitalului. Băncile îşi pot consolida capitalul prin obţinerea de noi fonduri sau prin reducerea activelor.

Astfel, o bancă cu active de 250 de miliarde de euro care vrea să-şi crească rata de adecvare a capitalului de la 7% la 9% trebuie să obţină capital suplimentar de 5 miliarde de euro sau să vândă active de 50 de miliarde de euro. Având în vedere preţurile scăzute ale acţiunilor din această perioadă, există puţin interes pentru atragerea de capital prin vânzarea de titluri.

“Am putea înregistra o reducere de 1.000-3.000 miliarde de euro, în contextul vânzării de active de către bănci”, a spus Simon Samuels, analist la Barclays Capital.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .