.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Scandalul in care s-a transformat dezbaterea publica pe marginea proiectului Legii Sanatatii tinde sa se termine, ca sa-l citam pe presedinte, intr-un “neaos stil romanesc”.

Principalul initiator, dar si marele vinovat al esecului dezbaterii, Traian Basescu, solicita public retragerea proiectului de lege. Aparent demersul presedintelui ar fi democratic, legal si moral.

Totusi, tonalitatea folosita, cu subtile jigniri la adresa cetatenilor de rand, anihileaza atat moralitatea, cat si spiritul democratic.

Marea eroare de comunicare comisa de Traian Basescu, cum ca s-ar pune in pericol existenta SMURD (total fals), cat si comportamentul grobian fata de Raed Arafat au declansat un surprinzator val de simpatie in randul romanilor.

Cateva mii de oameni au iesit pe strazile oraselor sustinandu-l pe Raed Arafat, simbolul SMURD, instituitie pe care romanii o iubesc pentru ca isi face intotdeauna datoria atunci cand viata ne este in pericol. Traian Basescu fie nu a inteles aceasta realitate, fie mimeaza ca nu intelege.

Refuzand sa dezbata, sa dialogheze, presedintele, ajutat de slujitorii din Guvern, isi ia jucaria sa o inchida in dulapior si ii face vinovati pe romani ca nu accepta neconditionat propunerea, citam: “o mare parte din public nu vrea schimbarea sistemului de sanatate”.

Orice roman constient, care-si iubeste tara si care doreste sa traiasca in libertate si normalitate, doreste reformarea atat a sistemului de sanatate, cat si a tuturor componentelor statului si societatii romanesti. Notiunea de reforma a fost insa compromisa treptat si iremediabil de politrucii care au preluat puterea in decembrie 1989. Citește mai departe pe Ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .