.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

basescu-610x300Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca seful statului, Klaus Iohannis, a fost „cam degeaba” la summitul NATO si ca traieste „euforia neintelegerii concluziilor”, deoarece Romania nu a obtinut rezolvarea niciunui proiect.

„Cred ca dl. Iohannis este in euforia neintelegerii concluziilor, adica unul care nu intelege de ce a fost acolo este euforic, iar eu ii spun ca a fost cam degeaba. Romania a avut doua proiecte: o flota la Marea Neagra sau o flotila sau o unitate compacta, o unitate navala sub comanda NATO, ceea ce nu s-a intamplat, si a dorit sa aiba acelasi tratament cu balticii si cu Polonia pe flancul sud-estic, ceea ce iar nu s-a intamplat”, a declarat fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, la Romania TV

Liderul PMP a mai spus ca a studiat atent declaratia finala a summitului NATO de la Varsovia.

„Spre exemplu, la articolul 40 se vorbeste despre dislocarile de forte in Letonia, Lituania, Estonia si Polonia. Se vorbeste despre batalioane de lupta, pe cand la noi se vorbeste despre o brigada de antrenament. Mai mult decat atat, flancul nord-estic primeste trupe ale altor state. Noi suntem cu trupele din flancul estic – Romania cu 2000 de militari, pe care oricum ii aveam aici, iar Bulgaria cu 400 de militari, pe care ii avea aici oricum si Polonia cu o companie de logistica la schimb cu compania de logistica pe care o lucram noi. Inseamna ca in tarile baltice se detaseaza patru batalioane a cate o mie de militari fiecare, batalioane tactice de lupta – asa sunt definite la punctul 40 al comunicatului, iar la noi va fi o brigada formata din 2000 de militari romani, deci nu avem un aport din afara. In Romania sunt 2000 de militari romani, care oricum sunt aici. Deci acolo este un aport pozitiv peste fortele armate, pe cand la noi suntem in aceleasi cifre”, a mai spus Basescu.

Fostul presedinte acuza „o confuzie in capul decidentilor romani”.

„Daca cititi cu atentie comunicatul, veti vedea ca acolo se vorbeste despre faptul ca NATO face o demonstratie ca poate sa-si apere aliatii. Doar s-a limitat o demonstratie. Nu a vrut sa-si extinda demonstratia si in sudul flancului estic. (…) Discutam declaratia neghioaba a presedintelui in functie al Romaniei. Deci nu a reusit nimic decat sa-si puna propriile trupe sub steag NATO. A preferat steag NATO steagului national”, a adaugat fostul sef al statului.

SURSA SI FOTO: http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .