.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Prim-ministrul italian Silvio Berlusconi va demisiona imediat dupa adoptarea de catre parlament a reformelor bugetare si economice promise Uniunii Europeane, anunta AFP. Premierul Italiei i-a comunicat decizia sa presedintelui Giorgio Napolitano, imediat dupa ce a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor.

Prim-ministrul italian Silvio Berlusconi a declarat, marti noaptea, ca a decis sa demisioneze, dupa adoptarea masurilor economice promise UE, deoarece “cel mai important lucru este binele tarii”.

“Trebuie sa ne preocupam de situatia Italiei, de ceea ce se intampla in piete, pentru ca pietele nu cred ca Italia este capabila sau nu are intentia de a aproba masurile pe care Europa le-a cerut” a declarat Berlusconi, intr-un apel telefonic la unul dintre posturile sale de televiziune.

Trebuie sa “demonstram contrariul, ca suntem seriosi si ca (adoptarea masurilor de austeritate-n.r.) este principala noastra prioritate”, a spus premierului Italiei. “Apoi, sunt celelalte lucruri, cum ar fi cine este sef al guvernului”, a adaugat el.

“Suntem intr-o situatie dificila. Europa a solicitat, cu insistenta, masuri care sa sustina economia Italiei”, a mai spus Berlusconi.

Decizia premierului Berlusconi a fost confirmata de presedintia Italiei. “Primul-ministru i-a transmis sefului statului ca este constient de implicatiile rezultatului votului din Camera Deputatilor. In acelasi timp, el si-a exprimat ingrijorarea profunda cu privire la necesitatea urgenta de a oferi raspunsuri clare partenerilor europeni, prin aprobarea legii privind stabilitatea financiara. De indata ce acest plan va fi adoptat, premierul ii va prezenta demisia sa presedintelui”, precizeaza Presedintia Italiei, citata de Corriere della Serra.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .