.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Deputatul liberal Călin Popescu Tăriceanu a precizat, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea a afirmat: “Eu nu împărtăşesc părerile lui Dinu Patriciu şi Viorel Cataramă cu privire la “dreapta” PDL. În primul rând mie mi se pare că este o impostură majoră să lăsăm PDL să se considere partid de dreapta. Ei când vorbesc de partid de dreapta, în cazul PDL, este o impostură. Nu e o singură măsură luată în trei ani care să fie de dreapta. Habar nu au ce e aia politici de dreapta în PDL. PDL e un partid fără ideologie, e un partid de conjunctură care nu face altceva decât să fie suportul pentru acţiunea lui Băsescu. Când va dispărea Băsescu, acest partid o să se destrame. În sfârşit, ăsta e punctul lor de vedere, eu spun părerea mea, şi cunosc PDL mai bine decât Patriciu sau Cataramă”.

Tăriceanu a vorbit și despre că modelul femeii din politică .
“Modelul femeii din politică nu este acesta care se promovează în reuniunile astea mondene şi în revistele glossy şi aşa mai departe, cu pictoriale. Nu acesta este motivul femei din politică la care aspiră PNL. Dacă vă uitaţi, în toată Europa Occidentală aşa ceva nu există. Doar un personaj în Parlamentul italian, celebru, provenea din lumea filmului XXX, dar a avut o viaţă politică scurtă”, a menţionat fostul premier liberal.

Despre declaraţiile recente ale parlamentarului Adriana Săftoiu la adresa preşedintelui PNL, Crin Antonescu a declarat:

“În PNL delictul de opinie nu este sancţionat, mă refer la declaraţiile doamnei Săftoiu. El nu este considerat un fapt reprobabil şi există diferite opinii care au dreptul la exprimare. Pe mine mă frapează mai puţin decât pe alţii un interviu dat de unul dintre colegi care nu este poate întotdeauna în acord cu poziţiile preşedintelui. Eu când am fost preşedinte al partidului, am avut numeroase voci pe care le-am lăsat să se exprime ori de câte ori au vrut. Că era vorba de Ludovic Orban, de Crin Antonescu, nu m-a deranjat acest lucru şi cred că aşa este normal să se întâmple într-un partid modern şi de esenţă democratică”.

Acesta a fost prezent la Râmnicu Vâlcea, fiind invitat ca lector la “Şcoala femeilor liberale”, acţiune organizată timp de două zile de Organizaţia Femeilor Liberale în acest municipiu.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .