.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Caleb Maupin de la “International Action Centre”, a explicat pentru Russia Today că sancțiunile americane vor aduce poporul iranian în starea în care acesta nu va mai putea supraviețui.

Acelați lucru scrie și presa străină: “Întrucât sancţiunile îi dor, mulţi cetăţeni iranieni încep să-şi scoată banii din Iran, liderii de la Teheran s-au văzut nevoiţi să sporească la 21 la sută dobânzile bancare pentru a frâna fuga de capital”, arată Deutsche Welle.

 Germania a recomandat duminică prudenţă în contextul unei o posibile escaladări a tensiunilor, după sancţiunile impuse de Uniunea Europeană (UE) împotriva Iranului, destinate să convingă această ţară să abandoneze programul nuclear, şi ameninţările Teheranului de întrerupere a exporturilor de petrol spre Europa, transmite AFP.

Ministrul german al afacerilor externe, Guido Westerwelle, a precizat, într-un interviu acordat Welt am Sonntag, că sancţiunile europene ar putea face Iranul să interzică exporturile de petrol în Europa, ca răspuns la embargoul decis de UE împotriva Teheranului. ‘Constatăm în Iran o escaladare regretabilă şi periculoasă a discursurilor’, a afirmat şeful diplomaţiei germane. Liderii iranieni ‘trebuie să înţeleagă în cele din urmă că ei deţin cheia reducerii tensiunilor’, a adăugat ministrul.

Diplomatul german consideră că UE n-ar trebui ‘să recurgă la ameninţări’. ‘Va trebui să găsim în Europa mijloace pentru a compensa eventuala oprire a exporturilor de petrol’, a mai declarat el. Citește mai departe pe Capital.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .