.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Camera Deputatilor a adoptat, marti, propunerea legislativa privind interzicerea activitatii de camatarie, fiind inregistrate 168 de voturi “pentru”, 98 “impotriva” si 10 abtineri.

Proiectul de lege, care prevede ca activitatea de camatarie se va pedepsi cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani, a fost initiat de parlamentari ai PDL si ai minoritatilor nationale.

Textul legislativ precizeaza ca “prin camata se intelege dobanda excesiva, pe care o ia camatarul pentru sumele date cu imprumut”, iar camatarul este definit ca fiind “persoana care da imprumuturi banesti in schimbul unei camete”.

Initial, proiectul de lege prevedea sanctionarea camatarilor cu inchisoare de la 1 an la 3 ani, insa deputatii juristi au propus ca sanctiunea sa fie de inchisoare de la 6 luni la 5 ani, scrie MEDIAFAX.

Proiectul de lege a fost initiat de deputati ai PDL, printre care Marius Dugulescu, Adrian Gurzau, Petru Movila, Daniel Barbulescu, dar si de doi deputati ai minoritatilor nationale Amet Aladin si Mircea Grosaru.

Proiectul de lege care interzice activitatea camatariei a fost respins de Senat, dar Camera Deputatilor este for decizional.

Comentariu RoStirea: Urmare a numeroselor investigatii si “ridicari de interlopi televizate ” Parlamerntul are pe ordinea de zi interzicerea camatariei, o adevarata plaga care a nenorocit in Romania mii de oameni aflati in situatii limita.
Camataria a proliferat in ultimii ani iar “inrudirea” acesteia cu crima organizata, traficul de persoane si alte “sisteme de extorcare de bani” au determinat in sfarsit organul legislativ sa ia o pozitie impotriva acestui flagel.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .