.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cei opt candidati la investitura republicana au dezbatut politica externa, insistand pe dosarul nuclear iranian, relateaza BBC.

Ei au spus ca ar opri Iranul in dezvoltarea der arme nucleare, dar au avut opinii diferite in legatura cu modul in care s-ar putea realiza acest lucru.

Mitt Romney, favorit pana acum, a promis sa opreasca Iranul printr-o lovitura militara preventiva, daca va fi nevoie. Herman Cain a spus ca singurul mod de a opri Iranul este pe cale economica. Omul de afaceri, a carui campanie este lezata de acuzatii de hartuire sexuala, a spus ca Teheranul trebuie constrans prin sanctiuni, iar opozitia iraniana trebuie ajutata.

“Un lucru care trebuie stiut este ca, daca il alegem pe Obama, Iranul va avea arma nucleara. Daca ma alegeti pe mine, nu vor avea arma nucleara”, a spus Romney.

Newt Gingrich, fost presedinte al Camerei Reprezentantilor, a declarat ca ar lansa operatiuni secrete in Iran. “Sunt multe moduri de a fi destept in legatura cu Iranul si cateva cai de a fi stupid. Administratia Obama a ratat toate caile de a fi destept”, a subliniat el.

Ron Paul, congresman de Texas, a respins o actiune militara. “Nu merita sa mergem la razboi”, a spus el.

Printre altele, guvernatorul de Texas, Rick Perry, a spus ca SUA ar trebui sa se gandeasca la eliminarea ajutorului strain pentru Pakistan, ceea ce a provocat dezbateri intre candidati.

Perry, afectat de mai multe gafe facute in campanie, a insistat pe taierea ajutorului. Gingrich a fost de acord, dar fostul senator Rick Santorum s-a opus. “Pakistanul este o putere nucleara. Nu putem fi indecisi, sa ne intrebam daca Pakistanul este sau nu prietenul nostru. Trebuie sa ne fie prieten”, a subliniat el.

Candidatii au avut pareri impartite si pe dosarul afgan si folosirea simularii inecului ca metoda de interogare. Herman Cain si Michelle Bachmann au spus ca ar reinstaura tehnica de interogare.

Cu privire la Afganistan, fostul guvernator de Utah, Jon Huntsman, si Ron Paul au spus ca a venit vremea ca trupele americane sa se intoarca acasa. Romney si Rick Perry au declarat in schimb ca decizia ar trebui sa le apartina comandantilor de pe teren.

Dupa un articol NewsIn

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .