.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Carlos, în vârstă de 62 de ani, pe numele său real Ilich Ramirez Sanchez şi supranumit “Şacalul”, va compărea începând de luni în faţa unei Curţi cu juri speciale din Paris pentru patru atentate soldate cu 11 morţi şi aproape 150 de răniţi, comise în Franţa în urmă cu 30 de ani.

ntr-un interviu publicat duminică la Caracas, Carlos a revendicat pentru prima dată peste 100 de atacuri care s-au soldat cu 1.500 până la 2.000 de morţi.

Arestat în Sudan în august 1994, acest cetăţean venezuelan nu a părăsit de atunci închisorile franţuzeşti. Declarat vinovat în 1997 la încheierea unui prim proces pentru uciderea, în 1975 la Paris, a trei bărbaţi, dintre care doi poliţişti, el a fost deja condamnat la închisoare pe viaţă.

Deţinut în închisoarea pariziană Santé, el a acordat în ultimele săptămâni două interviuri care i-au adus transferarea lui la izolare. După o grevă a foamei de zece zile, Administraţia penitenciarelor i-a permis să revină în celulă.

Începând de luni şi până la 16 decembrie, Ilich Ramirez Sanchez va compărea în faţa unei Curţi cu juri specializate în judecarea “actelor de terorism” şi formată din şapte magistraţi profesionişti. Apărarea sa contestă competenţa Curţii, calificând acest proces drept o “punere în scenă artificială, destinată să înşele opinia publică”.

El este acuzat de complicitate în patru atentate. Potrivit acuzării, mobilul acestei campanii care ar fi fost orchestrată de Carlos a fost obţinerea eliberării partenerei sale germane Magdalena Kopp şi a elveţianului Bruno Bréguet, amândoi membri ai grupului său.

Kopp şi Bréguet au fost arestaţi la Paris în februarie 1982, având asupra lor arme şi explozibil. Câteva zile mai târziu, o scrisoare din partea ministrului de Interne cerea eliberarea lor în “termen de 30 de zile”, un ultimatum însoţit de “ameninţări de război” împotriva Franţei. Amprentele lui Carlos au fost identificate pe document.

După o lună, la 29 martie 1982, o bombă exploda într-un tren Paris-Toulouse provocând moartea a cinci persoane şi rănirea altor 28.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .