.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Tora-regelui-rabin-580x250„Cartea „Tora regelui” proaspat iesita la tipar, scrisa de rabinul Yitzhak Shapira, ofera argumente teologice in sprijinul uciderii ne-evreilor perceputi ca incalcand poruncile evreiesti sau ca fiind o amenintare fata de statul evreu, de catre evrei. „Tora regelui”, bazata pe interpretarea rabinului Shapira asupra unor pasaje din Vechiul Testament, este un ghid minutios al situatiilor in care evreii pot sa omoare ne-evrei.

Rabinul Shapira argumenteaza ca legea evreiasca permite uciderea ne-evreilor care cer pamant pentru ei insisi, a celor apartinand natiunilor care ajuta „un ucigas al evreilor”, a celor care raspandesc „blasfemii ostile” si a acelora care „prin discurs, ne slabesc suveranitatea”.

„Orice caz in care viata unui civil este un pericol pentru Israel, este permisa omorarea gentilului”.

„Permisiunea se aplica si atunci cand persecutorul ameninta sa omoare indirect, mai degraba decat direct”, scrie in carte. „Daca un civil ajuta un luptator, este permis sa il omori.. Oricare cetatean care sprijina lupta, sau luptatorii, sau care exprima satisfactie cu faptele lor – uciderea este permisa”.

Cartea rabinului Shapira argumenteaza ca razbunarea este o necesitate in legea evreiasca.

„Pentru a-l infrange pe cel rau, trebuie sa fim razbunatori, ochi pentru ochi. Razbunarea e o necesitate..si uneori comiterea de salbaticii menite sa creeze o adevarata balanta a terorii”.

Cartea exprima mai departe ca evreilor li se permite sa omoare copii „daca este clar ca ei vor creste si ne vor face rau”.
„Daca prin ranirea (tortura) copiilor unui lider rau (ostil noua – nb), il putem determina sa-si inceteze actiunile malitioase” scrie Shapira, „atunci le putem face rau”.

Cartea mentioneaza legile privitoare la asemenea omoruri in termeni teologici, fara sa specifice palestinieni, arabi, sau soldati israelieni. Ea a fost publicata la cateva saptamani de la arestarea lui Yaakov Teitel, un israelian-american care a admis omorarea mai multor palestinieni, precum si atacarea evreilor moderati.

Rabinul Shapira, este capul unei scoli religioase pentru baieti, Od Yosef Chai Yeshiva, aflata in teritoriul expropriat de cater evrei Yitzhar, la doar cateva mile de orasul palestinian Nablus. Aderentii rabinului Shapira, adera la o forma radicala a nationalismului religios evreiesc si indeamna formarea unei teocratii bazata pe Tora, pentru a inlocui statul Israel, perceput de ei ca un abandonator al principiilor de baza evreiesti.

Scoala e cunoscuta pentru fostul ei conducator, rabinul nascut in America Yitzhak Ginzburg, vazut ca urmasul spiritual a rabinului decedat Meir Kahane, fondatorul Americano-Israelian a partidului politic ultra-evreiesc Kach, clasificat atat in America, cat si in Israel ca fiind o organizatie terorista.
Rabinul Ginzburg il laudase intr-un articol pe Baruch Goldstein, un medic Israeliano-American, care in 1994, a deschis foc automat intr-o moschee din Hebron, ucigand zeci de inchinatori musulmani si ranind 150.

Atat rabinul Ginzburg, cat si rabinul Ya’akov Yosef, un alt lider proeminent al miscarii nationaliste religioase evreiesti, au avut cuvinte de lauda pentru cartea rabinului Shapira, data publicului luna aceasta, la un memorial dedicat rabinului Kahane, din Ierusalim.

Rabinul moderat David Hartman, avertizeaza ca ignorarea acestei carti, nu inseamna ca ea nu va avea influenta asupra elevilor si a studentilor. „Ai grija cu ceea ce ignori, ceea ce este numai un fenomen cultural astazi, ar putea deveni acceptabil marilor ganditori evrei de maine”.

Ma tem ca gandirea aceasta se afla demult in mainstreamul israelian. Daca nu ar fi fost astfel, infioratoarele masacre comise de statul evreu impotriva palestinienilor, (atentie, imagini socante) nu ar fi avut loc niciodata. Ori acte de terorism soldate cu mii de morti, de la aruncarea in aer a hotelului „Regele David” din Ierusalim in 1946 din partea bandelor teroriste evreiesti Irgun, Stern si Haganah, la atacurile cu bombe, mortare si arme automate din pietele din Ierusalim, Jaffa si Lida unde se aflau arabi, la atacurile cu bomba impotriva ambasadei britanice din Roma (Irgun, Oct.1946), la scufundarea vasului SS Patria, in care 267 de refugiati evrei au fost omorati de catre fratii lor evrei din Haganah pentru a influenta politica de emigratie a britanicilor fata de Palestina, la infioratoarele masacre de la Sabra si Shatila (1982), unde mii de refugiati Palestinieni si Libanezi au fost ucisi, la recentele abominatii din Gaza, in fine, lista crimelor e prea lunga pentru a fi enumerate aici…

Ce m-a izbit in mod deosebit, este acceptarea torturii si uciderii copiilor oponentilor si a criticilor, pentru a-i reduce la tacere si a-i umili. Asemenea josnicie este ne-demna de insasi calitatea de om.
Nu putine sunt marturiile palestinienilor ai caror copii au fost torturati, violati, mutilati si ucisi in fata parintilor, in propriile lor case. Imi ramane in minte baietelul de 11 ani castrat cu foarfecele de catre soldatii IDF, in fata tatalui lui.. In timpurile noastre, toate astea… pentru cei care au chef sa citeasca marturiile unor soldati IDF carora le-a revenit constiinta, o pot face aici.

Rabinul Shapira a facut doar greseala sa recunoasca in fata intregii lumi ca la baza politicii evreiesti, se afla percepte talmudice care spun clar ca un goym (caine, sau ne-evreu), poate fi omorat pentru aproape orice insulta sau neajuns cauzat unui evreu. Vechiul Testament, sau Tora, nu ofera pretexte pentru asemena crime, decat unor minti gata otravite de talmud. Talmudul nu este o carte sfanta, ci una a oamenilor, in care blasfemii ingrozitoare sunt proferate impotriva Mantuitorului Hristos si a Maiicii Sale Preacurate.

Acolo se re-gaseste de fapt baza teologica a teoriilor rabinului Schapira, caci in Talmud sunt descrise in amanunt situatiile in care un evreu are voie sa omoare ne-evrei, ba chiar si o prescriptie care spune ca evreul nu va fi niciodata judecat de catre „goym” pentru crima comisa. V-ati intrebat vreodata de ce odata fugiti in Israel, criminali evrei de drept comun nu sunt niciodata extradati in tarile lor de origine pentru a fi judecati. Chiar daca nu au cetatenia israeliana, li se acorda repede.

Nu s-a auzit insa un preot ortodox care sa propovaduiasca uciderea ne-crestinilor si nici nu se va auzi vreodata. Vechiul Testament sau Tora, cum ii spun evreii, nu este decat legea cea veche, inlocuita de Legea noua continuta in Noul Testament si data de Mantuitorul Hristos noua, neamurilor, dupa ce poporul initial ales, L-a tradat si ucis pe Cel care venise sa ii mantuiasca.

Ura unora fata de Domnul si fata de noi, oamenii Lui, este evidenta. Sa ne rugam ca darul Sfantului Duh, sa ii aduca si pe ei sa imparta cu noi cinstea de popor ales!

Rabinul sef al sectei Arad si invataceii sai, hartuind femei israelience de credinta crestina. Observati ca acest comportament are loc in prezenta politiei. Daca politia lipseste, crestinii sunt scuipati si chiar asaltati in public in Israelul de astazi.

Un incident inregistrat de o echipa de filmare britanica in 2006.  Dati atentie la ceea ce tanarul evreu spune despre Mantuitorul Hristos. Ostilitatea era initial indreptata impotriva unei familii de arabi crestini si doar intamplarea a facut ca echipa de filmare sa se afle acolo, suprinzand ceea ce dealtfel, familia respectiva este nevoita sa indure zilnic. Daca se face asa ceva in prezenta camerelor de luat vederi, imaginati-va cu cat mai rau este in lipsa lor.”[1][2][3][4]

Autorul blog-ului eufrosin.wordpress.com sustine ca, in urma recenziei facuta la aceasta carte, pe care ati citit-o mai sus, a primit amenintari cu moartea de la un individ in Israel:

„In urma unei interventii pe forumul ziarului Ziua, un cetatean israelian mi-a trimis o serie de amenintari cu moartea: mai voalate la inceput, mai directe in sfarsit, adresate familiei mele.

Am publicat recent scurta recenzie a unei carti scrise de rabinul israelian Yitzhak Shapira, in care el justifica uciderea criticilor si a opozantilor politicii teroriste dusa de statul Israel, impotriva Palestinienilor. Tot acolo, e justificata si tortura copiilor celor care indraznesc sa ridice glasul impotriva acestor samavolnicii. Articolul a fost preluat rapid in blogosfera romaneasca, inclusiv de catre Senatorul de Ilfov, Urban Iulian, precum si de catre candidatul la Presedentia Romaniei, Marian BataiosuA spune raului pe nume e una dintre cele mai importante indatoriri a oricarui barbat crestin.

Azi am primit in direct confirmarea ca teoriile rabinului Shapira, sunt in mainstreamul israelian – forumistul „nellu” din Israel, prezent din cand in cand in Romania in interese de afaceri si mai tot timpul, pe forumul ziarului Ziua aparand interesele sioniste, mi-a amenintat familia cu moartea.

Observati referintele clare la “liste de supraveghere”, “venin intelectual”, „mobilizare de grup” si la pedepse aplicate direct familiei, inclusiv copiilor („lucrare dentara de la radacina”).

Practic ni se spune in fata, ca daca nu tacem din gura, vom fi torturati si ucisi, impreuna cu familiile noastre. „Veninul intelectual” nu este in acceptiunea lui chinuirea si uciderea copiilor, precum indicata de rabinul Shapira, ci ridicarea vocii impotriva acestor marsavii.

Nu-i dreptul lor sa ucida si ameninte, dar sigur este dreptul oricarei fiinte umane decente sa sara in apararea celor slabi, asupriti si exterminati, precum sunt bietii palestinieni inca astazi, in zilele democratiei. Notati pretul pe care il pune „nellu” pe valorile democratice ca si dreptul la viata, libertatea de exprimare, sau auto-determinarea poporului:

„esti poate pe o lista stufoasa de supravegere asa ca poti sa fii linistit ceace autoritatile locale de care vorbesti nu o sa faca poate vor face altii…
In rest faci multa zarva de mult timp contra unui grup etnic si probabil ca in numele democratiei de care te bucuri depasesti bunul simt ca agresivitate.
Cu serpii veninosii ca tine nu umbli cu manusi ci cu TO de limitare sau eliminare a” prejudiciilor”.. „
Ce fel de masuri operative mai sunt si „TO” astea, ma intreb ?

„Iar cu bani poti cumpara ce vrei si palatul justitiei si pe un presedinte de stat. „

Am ramas uluit in fata atitudinii sale de aparare a teoriilor demente ale rabinului Shapira – cu alte cuvinte: „chinuie-i si omoara-i copiii, ca sa rezolvi problema”.

„Cartea este o mare lucrare si cei ce invata din ea sper sa devina experti respectand si Biblia ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.Si daca se incepe o lucrare dentara sa se faca de la radacina ca sa rezolve problema .”

Serpii veninosi sunt in acceptiunea lui, cei care indraznesc sa ia atitudine in fata nedreptatii si a samavolniciei, iar „facatorii de dreptate”, cei care ii tortureaza si ucid pe acestia.

Notific pe aceasta cale autoritatile statului Roman – stim bine cat de urmarite de catre SRI sunt blogurile independente, ultimul bastion al exprimarii libere, deci nu exista scuza „nu am stiut”. Le cer aici, sa faca tot ce le sta in putinta spre apararea vietilor familiei mele, cu copii, sotie, parinti, bunici, socri…
Un stat care nu are ca prioritate dreptul la viata si bunastarea cetatenilor sai, este un stat ilegitim, trecut in slujba altora, dupa cum crede „nellu” din Israel:
„poti sa fii linistit ceace autoritatile locale de care vorbesti nu o sa faca poate vor face altii… „
Mi s-a spus practic ca voi suferi un accident, foarte posibil impreuna cu familia mea.

Cer guvernului Romaniei, sa dezminta amenintarile lui „nellu din Sharon City (…@012.net.il, IP: 77.126.48…)”
si sa ii puna cateva intrebari concise cand revine in tara, daca mai revine..

Romanul nu are de ce sa se teama in tara sadomnilor guvernanti, dovediti-ne ca sunteti de-ai nostri!„[5]

Atunci cand exista o amenintare, persoana amenintata trebuie sa depuna o plangere penala pe numele acelei persoane, intrucat amenintarea este o infractiune, pedepsita usor in Romania, dar de multe ori ignorata de autoritati, acestea alegand sa dea N.U.P. (Neinceperea Urmaririi Penale).

Acum, avand in vedere aceasta carte, „Tora regelui”, se stie clar ca in Israel sunt doua feluri de extremisti:

  • extremistii nationalisti, care sunt identici cu nazistii si fascisti – acestia avand la baza ideologia sionista;
  • extremistii religiosi, care considera ca „evreii sunt o rasa semita” (fals), iar toti ceilalti sunt „goymi” (n.tr. „bovine umane”) sau „gentili”, iar acestia ar trebui sa ocupe rolul de sclavi, dupa cum scrie pe larg Talmudul.

In afara de acesti extremisti, religiosi si politici, sunt evrei onorabili, care se opun acestor forme de manifestare: Organizatia Neturei Karta International, Dr. Norman Finkelstein, Israel Shahak, Noam Chomski si multi altii. Tocmai aceste afirmatii ale acestor indivizi extremisti, conduc la manifestari anti-evreiesti, iar cei care au de suferit sunt simplii evrei, care vor sa traiasca linistiti.

Un evreu adevarat sustine ca el traieste dupa legile unei tari cu conditia sa fie lasat sa-si practice religia. Familia Rothschild are alte planuri. Acesti oligarhi evrei-germani ii dispretuiesc pe simplii evrei, asa cum ne dispretuiesc pe noi toti.

sursa si foto:  http://www.dzr.org.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .