.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Guvernul a aprobat prin Ordonanta de Urgenta vanzarea unor imobile care fac parte din proprietatea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), si care au situatia juridica clarificata. Acesea sunt locuite de: Mircea Geoana, de seful DNA Daniel Morar, de fosta atleta Doina Melinte, Daniel Funeriu, Gheorghe Ialomitianu, Cseke Attila, Adrian Severin, fundatii precum “Renasterea” condusa de Mihaela Geoana, vicepresedintele AVAS Ionela Pop Bruchental, inspectorul general al Politiei Romane, presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, procurorul general al DNA, presedintele Agentiei Domeniilor Statului, fostul procuror general al Romaniei Tanase Joita.

“Va fi o procedura transparenta, deschisa, cu strigare, in fata presei, astfel incat sa ne asiguram ca vom obtine veniturile necesare, conform legii, la bugetul de stat. Deci, transparenta totala si respectarea banului public pana la ultimul obiectiv scos la licitatie de la RAAPPS”, a declarat premierul Emil Boc.

“Nu exista drept de preemtiune pentru cel ce ocupa spatiul. In momentul in care, insa, are loc o astfel de vanzare de imobil, cei care stau in momentul respectiv si sunt altii decat cei care castiga licitatia, urmeaza sa ramana in respectivul imobil pana la momentul la care se epuizeaza durata contactului pentru le-a fost atribuita respectiva locuinta. Dupa care urmeaza proprietarul de drept sa isi intre in drepturi”, a declarat Daniela Andreescu.

“Pot sa cumpere aceste imobile orice persoane care sunt interesate, mai putin cele care au datorii la data inscrierii la licitatie fata de RAPPS si care totodata au litigii cu RAPPS-ul”, a precizat Daniela Andreescu.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .