.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Castelul Corvinilor din Hunedoara este singurul castel din România inclus într-un top al celor mai frumoase construcții medievale din Europa. Topul invită turiştii din întreaga lume, care încă mai cred în poveşti cu prinţi şi prinţese, să-şi urmeze fanteziile într-una dintre fortificaţii şi a fost realizat de Lonely Planet.

Situat pe locul opt, după Cehia, Scoţia, Germania, Anglia, Portugalia şi Franţa, castelul Huniazilor beneficiază de o descriere romantică în topul celor de la Lonely Planet.

Ideea pe care o vehiculează cei de la Lonely Planet ţine tot de legenda Dracula, aceştia susţinând în scurta prezentare că “însuşi Vlad Ţepeş ar fi fost ţinut prizonier aici”. Cât despre basm, aici turiştii vor trăi mai degrabă coşmarul, fiind avertizaţi că aici au fost cândva vampiri.

Un clasament realizat anul trecut, tot de cei de la Lonely Planet, plasează Castelul Huniazilor pe poziţia a doua a celor mai înfricoşătoare clădiri din lume, scrie Mesagerul Hunedorean. Americanii cred că arhitectura gotică şi istoria întunecată şi adevărată a familiei Corvinilor sunt suficiente pentru a-ţi băga frica-n oase.

Cunoscut şi sub denumirea de Castelul Huniazilor sau Cetatea Hunedoarei, Castelul Corvinilor atrage prin construcţia impunătoare, cu acoperișuri înalte, cu turnuri şi turnulețe, ferestre înguste cioplite în piatră şi balcoane împodobite cu dantelărie de piatră.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .