.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Milionarii de iarna ai crizei. Service-urile, vulcanizarile, dealerii auto, importatorii si distribuitorii de cauciucuri pentru autovehicule vor obtine venituri si de trei ori mai mari, comparativ cu anul trecut. Importatorii si distribuitorii de cauciucuri de iarna au castigat de la inceputul anului si pana acum 80 milioane euro numai din vanzarile realizate pe piata din Romania. Cifra ia in calcul doar comertul cu anvelope de iarna destinate autoturismelor personale. Cresterile de aproape 20% reprezinta un eveniment unic in piata si se datoreaza exclusiv noii legi impusa de guvern, care ii obliga pe soferi sa isi echipeze masinile cu cauciucuri de iarna. “In luna septembrie ni s-au dublat vanzarile”, exemplifica Alina Mihaescu, director de marketing la Dunlop Romania. Surse din industrie spun ca la un moment dat fabricile nu au mai facut fata productiei, relateaza Romania Libera.

Comentariu Rostirea: Am schimbat cauciucurile de vara cu cele de iarna zilele trecute desi afara e cald si la temperaturi ridicate aceste cauciucuri se uzeaza mai repede, dar legea e lege si trebuie sa o respectam.
De fapt altceva as vrea sa reliefez, la service-ul unde imi schimbam cauciucurile erau cateva stive de “cauciucuri de iarna”, de fapt erau niste vechituri, cu amprentele sterse, iar profilul de 4 mm nici pe departe nu era cel impus de lege.

Asadar intr-o Romanie saraca, detinataorul de autoturism se descurca cum poate, cumpara cauciucuri scumpe, aruncate la gunoaiele Europei.

Trist si jalnic!

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .