.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Duminica, 15 ianuarie, aproape de miezul noptii. Ultimele grupuri de vandali incercau sa-i atace iarasi pe jandarmii din Piata Universitatii, cu racnetul de atac specific stadionului: Aaasaaaasiiiin, gabor asasiiiin! Aaaassaaaasiiiin, gabor asasiiiin!  Au urlat si aruncat cu pietre, jandarmii i-au alergat iarasi de la Universitate jos spre Piata Unirii pentru a nu stiu cata oara. Pe tot parcursul celor aproape patru ore cat am stat in strada, am vazut trei tipuri de protestatar: 1) ultrasul de stadion care a strans in jurul lui pegra societatii dispusa la adapostul intunericului sa comita acte de violenta si distrugere. 2) simpatizantii opozitiei mobilizati cu logistica aferenta 3) revoltatul neafiliat provenit din cele mai diverse categorii sociale.

Am ajuns in Piata Universitatii in jurul orei 20.00, unde cateva mii de oameni scandau lozinci anti-Basescu. Mai jos, in Piata Unirii, aveau deja loc ciocniri violente intre jandarmi si vandali (pegra radicalizata). Erau, asadar, delimitate doua zone ale protestului: una ceva mai “frecventabila”, concentrata in Piata Universitatii, si alta populata de vandali, izolati in spatiul dintre Universitate si Piata Unirii. In zona “frecventabila” s-au vazut clar alte doua categorii de protestatari: simpatizantii opozitiei, usor identificabili dupa modul de organizare si logistica de miting (pancarte, steaguri, portavoci, dirijori de slogan, lideri de grup etc) si revoltatul neafiliat (studenti, bugetari, pensionari, revolutionari etc).

Greu de spus care era proportia intre simpatizantii de partid si revoltatii neafiliati, dat fiind ca opozitia deja isi exprimase peste weekend prin liderii ei solidaritatea cu protestatarii, incurajandu-si simpatizantii sa iasa in strada. Notabil mi s-a parut caracterul predominant anti-Basescu al lozincilor. Rar sau deloc am auzit, cat am stat in Piata Universitatii, scandari anti-Guvern sau anti-PDL.Citește mai departe pe Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .