.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ridley Scott, unul dintre cei mai mari regizori in viata spune ca va lansa un proiect cinematografic care va ilustra povestea anterioara fimului hit din 1979, Alien, care se va numi Prometheus, unul dintre cel mai asteptate filme SF din istoria recenta. Analiza  infowars.com arata ca Prometheus nu este doar un film, ci este o dezvaluire ce prezinta secretele religiei Iluminati.

Exista foarte mult context in massmedia, din partea celor care ma urmaresc, si am reusit sa intru in posesia unei copii a unui scenariu initial (schita), si urmeaza indeaproape povestea prezentata in trailerele care au aparut pe internet. Nu voi dezvalui tot filmul, dar in synopsis (rezumat), acesta este un film despre originile speciei umane, in care o supra-rasa de ingineri extraterestri aproape nemuritori, care contempleaza asupra unei inlocuiri genetice, sau o rescriere (recreere) a planetei Pamant. Cand oamenii prea curiosi descopera laboratorul ‘’magicienilor’’, acestia sunt pedepsiti pentru faptele lor. Acesti extrateresti reprezinta o specie avansata care i-au creat pe oamenii de pe Pamant, si care au produs arma biologica clasica cunoscuta  drept Alien (din seria de filme cu acelasi nume) care iti sparge pieptul dupa ce s-a hranit cu intestine.

Motivul pentru care examinam filmul Prometheus este pentru ca firul sau narativ, intriga, oglindeste un laitmotiv des intalnit in societatile antice, iar ideile prezentate in Prometheus stau la baza societatilor secrete occidentale. Pe tot cuprinsul globului gasim dovezi, care au devenit obsesii,  lasate de civilizatii timpurii, si despre care se credeau ca reprezentau influente din alte  lumi. De la liniile nazca din America de Sud pana la piramidele din Egipt, gasim artefacte, dovezi ale obsesiei oamenilor  fata de asa zisi manipulatori de pe alte lumi.  Fiecare cultura antica credea ca ei comunica cu oameni veniti din cer. {Ezechiel invartea roti cuprinse de flacari in timp ce ateriza, iar creaturi cu casti spatiale albastre, se apropiau de el si ii dadeau un drog ce provoca halucinatii.}

Se poate spune despre Prometheus ca este un fel de arta ce imita viata (realitatea) si ca sunt reluate, ‘’in stilul secolului 21’’ ideile tribului Dogon, din Africa, si ale aztecilor din America. Mai mult ca oricine, Erich von Daniken, a facut foarte populara ideea carelor zeilor (chariots of the gods), si ca planeta noastra a fost vizitata si manipulata de catre vizitatori din alte lumi timp de mii de ani. Dar sistemele facute de el atat de populare, au fost regurgitate din idei dezvoltate de catre clasa conducatoare a planetei. Vreau sa fiu foarte clar, fiecare globalist important, incepand de acum 160 de ani,  este pe deplin obsedat de ideea ca fiinte extraterestre controleaza aceasta planeta, si ca le ofera lor informatii secrete. Prin anii 1870, grupul lui T.H. Huxley si Clubul X dominau inalta societate din Anglia. Teoria dominanta din Clubul X consta in faptul ca oamenii au fost pusi aici, impreuna cu celelalte forme de viata de catre fiinte avansate din spatiu. De la inceputul teoriei lui Darwin despre evolutie, oamenii de stiinta evolutionisti nu au crezut nici o clipa ca viata a aparut pur si simplu de una singura, si ca evolutia nu este un proces intamplator si lent, ci este controlat de catre niste ‘’creatori de lumi’’. Chiar si odata cu descoperirea ADN-ului, Francis Crick, promoveaza ideea ca viata  a fost ‘’plantata’’ pe aceasta planeta prin ceea ce el numeste ‘’directed pan-spermia’’. Toate acestea fac parte dintr-un mit mai elaborat al trans-umanismului. Huxley, Darwin, Wedgewood si cei din familia Golton, si-au amestecat genele (s-au inmultit intre ei) pentru a incerca sa creeze un supra om, care sa reprezinte clasa ce va guverna Pamantul. Acestia credeau ca ei canalizeaza sisteme avansate tehnologic, oferite de catre specii extraterestre antice. Curentul SF din ultimii 150 de ani, fie ca vorbim de Jules Verne, H.G. Wells, sau cei care au fost inaintea lor, prezinta obsesiile lor fata de acest subiect, si exista dovezi despre societatile secrete care considera ca ideile promovate de acesti oameni sunt de fapt o realitate, dar deoarece publicul nu este pregatit sa accepte acest lucru, musamalizeaza aceste idei, si le dau drept fictiune. Filmul Prometheus este construit in totalitate in jurul religiei secrete a Illuminati, care cred ca vor transcende, si vor ajunge supra-oameni.

Sursa: saccsiv.wordpress.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .