.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Justitia din Romania este pusa la zid, pe buna dreptate, de Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Judecatorii de la Strasbourg au obligat statul sa plateasca despagubiri de 60.000 de euro.

Asta dupa ce au constatat incalcarea dreptului la viata in cel mai vechi dosar aflat inca in ancheta. Este vorba despre asasinarea lui Andrei Frumusanu si a Auricai Crainiceanu, in timpul mineriadei din septembrie 1991.

In unanimitate judecatorii CEDO au obligat autoritatile sa le dea cate 30.000 de euro despagubiri morale, plus 1.000 de euro cheltuieli judiciare, familiilor celor doi tineri impuscati cu niste cartuse de semnalizare.

Desi sunt constienti ca banii nu le vor aduce fiul inapoi, parintii lui Andrei Frumusanu cred macar ca verdictul poate fi un factor de presiune asupra magistratilor de la Bucuresti care de 21 de ani nu sunt capabili sa spuna cine este criminalul si mai ales sa il trimita dupa gratii.

Dosarul Frumusanu Crainiceanu este in ancheta procurorilor militari din 1991. Dupa ani de investigatii, fostul maior Dorel Gabor de la SPP a fost considerat vinovat si chiar condamnat intr-o prima instanta la 8 ani de inchisoare. Ulterior, judecatorii Curtii Militare de Apel au apreciat ca nu el este vinovatul si l-au achitat. A urmat un du-te-vino intre parchetul militar si instante pana anul trecut cand, s-a incercat clasarea dosarului, inainte de aparitia legii care elimina prescrierea infractiunii de omor.

Sursa: ro.stiri.yahoo.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .