.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

cei_3_interiorAmericanii au pus mâna pe petrolul sirian din Înălțimile Golan • Rupert Murdoch, Jacob Rothschild și Dick Cheney și-au rezervat din timp zăcămintele din teritoriul ocupat de Israel

Rezervele de petrol sirian de pe Înălțimile Golan, regiune din sud-vestul Siriei anexată Israelului, se află pe mâini bune. Adică la dispoziția unei companii americane, ai cărei co-proprietari sunt unii dintre cei mai puternici oameni ai planetei. Genie Energy, care a primit din partea Israelului, la începutul acestui an, prima licență de explorare a petrolului pe Platoul Golan, îi are în conducere pe Lordul Jacob Rothschild și magnatul media Rupert Murdoch. Pe postul de consultant strategic se află fostul vicepreședinte american Dick Cheney, artizanul războaielor din Irak și Afganistan. Potrivit legilor internaționale, exploatarea bogățiilor din subsolul unei zone ocupate, de către partea ocupantă, este însă strict interzisă.

Agenția rusă de presă Ria Novosti anunța, în februarie 2013, că guvernul israelian a atribuit prima licenţă de explorare a petrolului pe Înălţimile Golan, regiune a Siriei anexată Israelului, companiei americane Genie Energy. Licenţa permite diviziei din Israel a Genie Energy să efectueze operaţiuni de explorare a petrolului pe un perimetru de aproape 400 de kilometri pătraţi, din sudul regiunii. Subiectul a fost tratat pe larg de presa rusă, în condițiile în care Platoul Golan, anexat de Israel în 1967, rămâne unul dintre punctele fierbinţi ale Orientului Mijlociu și ale crizei siriene, o parte a luptelor ducându-se la frontiera dinspre partea siriană.

“Genie Energy consideră, în baza analizei preliminare şi a interpretării datelor geologice existente, că zona pentru care a fost emisă licenţa ar putea conţine cantităţi semnificative de petrol şi gaze naturale”, susţine într-un comunicat Genie Energy.

Campanie anti Assad

În schimb, mass-media din Statele Unite au trecut aproape neobservată această informație. Televiziuni precum Fox News și publicații ca “Wall Street Journal” (aparținând magnatului media Rupert Murdoch) care duc o campanie intensivă de susținere a unui atac american împotriva Siriei, nu au suflat nicio vorbă despre decizia Israelului. Nici nu aveau cum să o facă, având în vedere că Murdoch este co-proprietar al companiei Genie Energy. Iar interesul lui direct în căderea regimului Bashar al-Assad este acum foarte clar. Numele lui Rupert Murdoch a fost legat de scandalul interceptărilor telefonice ilegale, izbucnit în Marea Britanie. Tabloidul “News of the World” a fost acuzat că a interceptat ilegal, în anii 2000, telefoanele unor personalităţi, dar şi ale rudelor soldaţilor ucişi în Irak şi Afganistan.

Stăpânul planetei și artizanul războaielor

Un alt co-proprietar al Genie Energy este Jacob Rothschild, unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei. Despre familia Rothschild se spune că a influențat istoria ultimelor secole și că deține, în prezent, controlul asupra finanțelor mondiale prin Federal Reserve, Bank of England sau Fondul Monetar Internațional. Comitetul consultativ al companiei care va exploata resursele de petrol din Înălțimile Golan îl are în componență și pe Dick Cheney, eminența cenușie a administrației Bush, care a pus umărul la declanșarea războaielor din Afganistan și Irak. Fost președinte al multinaționalei Halliburton, care a câștigat 39,5 miliarde din contractele obținute după invadarea Irakului, Cheney a mărturisit în memoriile sale că a făcut presiuni asupra lui Bush, încă din 2007, să atace Siria.

Genie Energy Ltd., cu sediul în Newark, New Jersey, este specializată în tehnicile de fragmentare a rocilor de șist, în ciuda efectelor sale devastatoare asupra mediului.

Anexare ilegală

Platoul Golan, teritoriu îndelung disputat, a aparţinut Siriei până în 1967. În timpul Războiului de şase zile, zona a fost ocupată de Israel. În decembrie 1981, Parlamentul israelian a adoptat legea cu privire la extinderea jurisdicţiei Israelului asupra Înălţimilor Golan. Adunarea Generală ONU a declarat în repetate rânduri că anexarea este ilegală şi a cerut Israelului să înapoieze teritoriul Siriei (ultima rezoluţie în acest sens a fost adoptată în 2006). În 2008, John Kerry, care atunci era senator, a încercat să organizeze negocieri indirecte Siria-Israel pentru restituirea Platoului Golan Damascului.

sursa si foto: ziuanews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .