.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Într-un comunicat al companiei americane Chevron se arată că: “În judeţul Vaslui Chevron va executa în 2012 numai lucrări de explorare prin tehnologii convenţionale. În ce priveşte anul 2012, este important de subliniat că grupul Chevron nu a avut şi în continuare nu are în plan nicio lucrare de foraj, de nicio natură, în judeţul Constanţa. Singura activitate pe care Chevron o va întreprinde până la sfârşitul anului va fi un studiu standard de fizică a pamântului, similar cu celelalte studii făcute până acum în România. Un astfel de studiu va fi realizat cu scopul de a evita zonele de patrimoniu cultural, oraşele şi satele, cât şi habitatele de interes ecologic. Abia după ce vom încheia acest studiu va fi luată în considerare forarea unei sonde de explorare standard, similară sondelor convenţionale existente în România. Chevron are în vedere un eventual proiect de exploatare abia după activitatea de explorare, care se va întinde pe durata a cinci ani”.

Compania precizează în comunicat că este hotărâtă să creeze locuri de muncă pentru români, să genereze venituri pentru stat, să protejeze mediul înconjurător şi să ajute comunităţile locale unde operează.“Înţelegem îngrijorările legate de producţia de gaze naturale din şisturi în România şi credem că, după ce Chevron va prezenta datele exacte rezultate în urma studiilor, românii vor înţelege că gazele naturale provenite din şisturi reprezintă o sursă curată de energie şi că pot fi produse cu responsabilitate şi în siguranţă”, afirmă în comunicat directorul de ţară al Chevron pentru România, Tom Holst.

“Ca să fiu foarte clar, până acum nu a avut loc niciun fel de forare de explorare şi va trebui să mai treacă alţi câţiva ani până vom şti cu adevărat care este valoarea acestei oportunităţi. Multe dintre guvernele din întreaga lume, inclusiv cel din România, şi-au exprimat interesul pentru explorarea de gaze naturale, cu condiţia ca acest proces să poată fi realizat în siguranţă şi cu responsabilitate. Chevron este pregătită să ajute România să descopere noi resurse de energie, cu potenţial semnificativ la nivel naţional”, a afirmat Holst.

În perioada rămasă din acest an Chevron este hotărâtă să se concentreze pe asigurarea unui dialog cu publicul larg şi cu autorităţile, pentru a clarifica atât subiectele care îi preocupă, cât şi beneficiile asociate acestei surse curate şi eficiente de energie. Înţelegem importanţa transmiterii de informaţii atât despre tehnologiile de explorare, care sunt standard pentru industria de petrol şi gaze, cât şi despre tehnologiile pentru eventuala exploatare a gazului natural din formaţiuni de şist, care sunt noi pentru România, dar care au fost aplicate în deplină siguranţă în multe alte locuri din lume în ultimii 60 de ani”, se mai spune în comunicat.

Sursa: mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .