.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

fffffffffffffffffffCercetătorii  Universității din Missouri au descoperit că 11 din cele peste 700 de substanțe chimice  utilizate în procedeul de fracturare hidraulicăpentru extragerea gazelor de șist  afectează sistemul endocrin. 

Expunerile la aceste substanțe chimice sunt  relaționate  cu alte studii realizate tot de către această universitate despre cancer, defecte de naștereși infertilitate.  

Mai mult de 700 de substanțe chimice sunt folosite în procesul de fracturare, multe dintre ele perturbând funcțiile hormonale. Cu fracturarea în expansiune, prin expunerea la produse chimice care afectează sistemul endocrin, populațiile se pot confrunta cu riscuri mari de sănătate.” a declarat dr. Susan Nagel, profesor asociat de obstetrică, ginecologie și sănătatea femeii de la  Universitatea de Medicină din Missouri. 

Echipa de cercetare a  testat  12 dintre substanțele chimice suspectate sau cunoscute care afectează sistemul endocrin și au descoperit că 11substanțe chimice utilizate în fracturarea hidraulică blochează hormonii estrogeni, 10 blochează  hormonii androgeni iar unul imită hormonulestrogen.

Fracturarea  este scutită de reglementările federale de protejare a calității apei deși scurgerile asociate cu forajul de gaze naturale pot contaminasolul și apa potabilă. Am găsit mai multă activitate care afectează sistemul endocrin în apa din apropierea  locațiilor de foraj care au întâmpinat scurgeri.  Acest lucru ar putea crește riscurile de reproducere, metabolice, neurologice și de altă natură, mai ales la copiii care sunt expuși lasubstanțe chimice care afectează sistemul endocrin.” a afirmat dr. Nagel.

http://medicine.missouri.edu/news/0214.php

sursa si foto:  http://templulsecretelor.blogspot.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .